Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
3 sene sigara icmedim hamilelik ve emzirme doneminde. Sonra kahveyle bir tane diye yakmaya basladim... devami cayla bi tane, yemekten sonra bi tane, yatmadan bi tane diye diye yine oldu gunde yarim paket... biraktiysaniz keseceksiniz bunu bilir bunu soylerim
Eğer arada sadece bir tane ile kalabilecekseniz alışkanlık yapmaz ama yasaklar insanı iter yani bu konuda yasak koymaya çalışanları da anlamam sanki pat diye bırakılıyo
ben de senın gıbıyım 4 yıldır evlıyız sıgara da sevılmemesı gereken bırsey ama ben severek ıcıyordum yaaa bıraktım uzun bı sure ama arada kaçaklar yaptım bu aralar da fırsatını buldukça ıcıyorum aslında ıcmemelyım kendı saglıgım acısından ama ısteği engelleyemıyosun sanırımEvlendiğinden bu yana sigara icmiyorum.buna sebep eşim.iyi de oldu.ara sira canim istedi caktirmadan içtim.Bazen canim çok istiyor iceyim diyorum izin vermiyor.acaba izin verse aliskanlik yapar mi ?
ewet berbatttİrade çok önemli arkadaşlar.tasi berbatbkokusuda ole hepimiz farkindayiz