sigara isteği

meltemgul

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
27 Mart 2015
457
120
44
Evlendiğinden bu yana sigara icmiyorum.buna sebep eşim.iyi de oldu.ara sira canim istedi caktirmadan içtim.Bazen canim çok istiyor iceyim diyorum izin vermiyor.acaba izin verse aliskanlik yapar mi ?

Eğer arada sadece bir tane ile kalabilecekseniz alışkanlık yapmaz ama yasaklar insanı iter yani bu konuda yasak koymaya çalışanları da anlamam sanki pat diye bırakılıyo

3 sene sigara icmedim hamilelik ve emzirme doneminde. Sonra kahveyle bir tane diye yakmaya basladim... devami cayla bi tane, yemekten sonra bi tane, yatmadan bi tane diye diye yine oldu gunde yarim paket... biraktiysaniz keseceksiniz bunu bilir bunu soylerim

Haklisn .

3 sene sigara icmedim hamilelik ve emzirme doneminde. Sonra kahveyle bir tane diye yakmaya basladim... devami cayla bi tane, yemekten sonra bi tane, yatmadan bi tane diye diye yine oldu gunde yarim paket... biraktiysaniz keseceksiniz bunu bilir bunu soylerim

Sigara bu . tekrar içmeden önce dafalarca düşün derim çünkü nefsine hakim olamayabilirsin. Bir dersin iki dersin MazAllah

Evlendiğinden bu yana sigara icmiyorum.buna sebep eşim.iyi de oldu.ara sira canim istedi caktirmadan içtim.Bazen canim çok istiyor iceyim diyorum izin vermiyor.acaba izin verse aliskanlik yapar mi ?
ben de senın gıbıyım 4 yıldır evlıyız sıgara da sevılmemesı gereken bırsey ama ben severek ıcıyordum yaaa bıraktım uzun bı sure ama arada kaçaklar yaptım bu aralar da fırsatını buldukça ıcıyorum aslında ıcmemelyım kendı saglıgım acısından ama ısteği engelleyemıyosun sanırım :KK43:

Ben beş yolda ancak on kez kaçamak. İçtim.tadi berbat zaten.

"-adre-, post: 40681573, member: 622528"]ben de senın gıbıyım 4 yıldır evlıyız sıgara da sevılmemesı gereken bırsey ama ben severek ıcıyordum yaaa bıraktım uzun bı sure ama arada kaçaklar yaptım bu aralar da fırsatını buldukça ıcıyorum aslında ıcmemelyım kendı saglıgım acısından ama ısteği engelleyemıyosun sanırım :KK43:[/QUOTE]
Ben bes

İrade çok önemli arkadaşlar.tasi berbatbkokusuda ole hepimiz farkindayiz

Ben bir iki tane içilince zamanla o sayının artacağından yanayım. Madem ki bıraktınız tek tükte olsa hiç bulaşmayın

Ne zaman sigarayı bırakıp da, çok canım çektiği bir anda "aman nolcak canım" deyip bir iki tane içtiysem gerisi de mutlaka geldi, pazartesi diyetleri gibi:KK48: o yüzden bıraktın mı kökten bırakacaksın ve dayanamayıp yaktıysan bir tane, onu yarılamadan söndürüp atacaksın, yoksa olmuyor:KK51:

Ya çok guzel bişey esimde bende ıçıyoruz bırakmaya calşıyoruz içme sakın kesinlikle bagımlılık yapar

X