- 9 Ocak 2015
- 1.160
- 1.093
- 36
- Konu Sahibi Eski Hayat
Sigara kullanan anne adayları varmı yoksa yanlızmıyım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef yalniz degilsinSigara kullanan anne adayları varmı yoksa yanlızmıyım
Keske bende tiksinseydim ama malesef canım daha cok istiyor o yuzden kendimden nefret ediyorumBende öncesinde içen hamilelik döneminde nefret edenlerdenim.. Hamile kaldığım sn sigaradan acaip tiksiniyorum ilkindede böyleydi ama maalesef doğurunca cnm istiyo tekrar
Çok haklısın keşke sizin gibi güçlü olabilseydimBen şuan 31 haftaligim çok sukur 6 haftaliktim bıraktım tiksinerek ama 3 aydan fazladır canım istiyor icmem ama ilk cocugumdada icmedim şöyle düşünmenin bir faydası olabilir daha sonra yanı doğum sonrası tekrar içmek istersem icebilirim bunun geçici bir dönem olduğunu düşün .birde yalniz değilsin bu konuda hamile kalıp hayatı boyunca bırakan çok yoktur tiksinme geçince herkesin canı istiyor ama icmemen gerektiğini düşünüp bu Dediklerimi aklına getir sürekli canım hamileliginde sigara ictigin için bir omur boyu vicdan azabı cekmek daha kötü olur sigaraya ara vermek daha kolay
Haklısın canım bende bebişime söz verdim 2 gündür içmiyorum inşallah içmem bir daha hele bebişim bi doğsun sigaranın canı cehenneme sıkıntıdan ve yanlızlıktan içiyorum bebişim gelse hiç sıkılmamki hep oyalanırım onunla sigarada aklıma bile gelmezHamile kalırsam nasıl bırakırım diye çok korkuyordum, bırakmak istemiyordum. Transfer günü bana birşey oldu sanki bir sihir :) Bir daha elime alamadım sigarayı. O kadar mutluyum ki. Bu nasıl oldu hala inanamıyorum kendime. Ah diyorum keşke hiç içmeseymişim. Aklıma bile gelmiyor, yolda içenlerin yanından bile geçmek istemiyorum. O izmaritleri görünce hele yollarda mide bulantım tavan yapıyor. Çok yakın bir akrabam hamileliği boyunca her gün 1 paket içti. Bebek çok erken doğdu, fiziksel olarak sağlıklıydı. Hatta büyüdükçe zihinsel olarak da sağlıklı görünüyordu. Ama sonra çok değişik psikolojik sıkıntılar yaşamaya başladı. Yani bence mutlaka etkileniyor bebekler ve bu zararı ne zaman ve ne şekilde görecekleri belli olmuyor.
Harikasın canım. Yalnız değiliz bak bebişlerimizle beraberiz 2 gündür de içmemişsin bu çok güzel bir gelişme. İnşallah hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımıza.Haklısın canım bende bebişime söz verdim 2 gündür içmiyorum inşallah içmem bir daha hele bebişim bi doğsun sigaranın canı cehenneme sıkıntıdan ve yanlızlıktan içiyorum bebişim gelse hiç sıkılmamki hep oyalanırım onunla sigarada aklıma bile gelmez
inşallah onlar bizim meleklerimiz rabbim hepsini korusunHarikasın canım. Yalnız değiliz bak bebişlerimizle beraberiz 2 gündür de içmemişsin bu çok güzel bir gelişme. İnşallah hayırlısıyla kavuşuruz yavrularımıza.
Ya bende iciyorum hic doktora sordunmu bebeye cok zarari varmismiAşılamayla hamile kaldım o kadar para harcadım hala utanmadan iciyorum her yudumda tabiki vicdan azabi cekiyorum gunde kac tane içiyorsun ben iki gundur baya abarttim bugun ne olursa olsun icmiycem diye kendime sart kostum
Doktora sordum dedi kesinlikle zihinsel veya fiziksel sorun olmaz ama ilerde astim solunum hamileyken gelisme geriligi olabilir olmayabilirde 1 tanesindemi zarar var yoksa 20 tanesindemi bizde bilmiyoruz dedi dun aklima geldi sordum dedim ben ictigimde dumani icime cekmiyorum kordondan bebege yine duman falan gidiyormudur oda evet gidiyor dedi bende birakmaya calisiyorum hayirlisi artik gunde kac tane iciyorsunYa bende iciyorum hic doktora sordunmu bebeye cok zarari varmismi
Doktora sordum dedi kesinlikle zihinsel veya fiziksel sorun olmaz ama ilerde astim solunum hamileyken gelisme geriligi olabilir olmayabilirde 1 tanesindemi zarar var yoksa 20 tanesindemi bizde bilmiyoruz dedi dun aklima geldi sordum dedim ben ictigimde dumani icime cekmiyorum kordondan bebege yine duman falan gidiyormudur oda evet gidiyor dedi bende birakmaya calisiyorum hayirlisi artik gunde kac tane iciyorsun
Bizim doktorlar dediler ki bebeye pek zarari yokmus kese koruyormus onu nekadar dogru bilemem tabi yaaa bende iciyorum malesefYa bende iciyorum hic doktora sordunmu bebeye cok zarari varmismi