bırakmak çok istiyorum elbetteki bu çocuk için değer baktımki başka bir sorun yok bide öyle denicem aslında en az 3 ay önce bırakın diyolar... Herkezin bünyesine göre değişiyor herhalde sigara içipte ilk denemede hamile kalan tanıdıklarım var şaşırıuorum valla ne dim inşallah allah her isteyene nasip etsin.
malesef kızlar bende içiyorummmmmmmmmmm oof yani güyya nikotin değerleri düşük sigaralardan ama içiyorummm bırakmak çok zor yaaa amaaaaaannnnn uuf sinir oldum yine kendime, bu kadar bir yandan uğraş bir yandan da fosur fosur sigara iç bu ne perhiz bu ne lahana turşusuuuu
37-38 gunde bır adet gormek yumurtlama bozukluguna işarettirMerhaba arkadaşlar hamile kalmak için uğraşanlardan biriyim.Eşimin değerleri iyi benim de hormon değerlerime bakılmıştı normal çıktı sadece adet gecikmem var biraz 37 -38 günde bir oluyorum doktorum adetin 3 gel yumurlamaya balıcak dedi bakalım...Şimdi benim aklımda olan hep bişey var. Ben sigara kullanıyorum acaba bu hamileliğe engel olabilir mi?
37-38 gunde bır adet gormek yumurtlama bozukluguna işarettir
hamile kalabilmek anlamında sigaradan daha önemli bir sorun bu..
sigarayı bıraksanız tabiiki çok çok iyi olur ama tek başına da engel teşkil etmez
Merhaba arkadaşlar hamile kalmak için uğraşanlardan biriyim.Eşimin değerleri iyi benim de hormon değerlerime bakılmıştı normal çıktı sadece adet gecikmem var biraz 37 -38 günde bir oluyorum doktorum adetin 3 gel yumurlamaya balıcak dedi bakalım...Şimdi benim aklımda olan hep bişey var. Ben sigara kullanıyorum acaba bu hamileliğe engel olabilir mi?
tıpa tıp aynıyız ben kullanıorum ama neyapsamda yenemiyorum aslında bi bakıma bakarsan var spermin rahim duvarına yapışmasını zorlaştırıormuş ve ben çok anne olmak istediğim halde kullanıorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?