sigara yasağı

nemida

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
1.301
8
116
İstanbul
Sigara içilen işyerlerini nereye şikayet edebilirim? fatura yatırmak için gidiyorum içeride fosur fosur sigara içiyorlar hatta iş ayyuka çıkmış müşteriler de içiyor. Birşey almaya bir dükkana giriyorum kapıyı açarken dışarı duman çıkıyor. Malum kış mevsimi, havalandırma iyi yapılmıyor.
Banane içsinler ama o içeride kaldığım süre içinde insan çok fena oluyor resmen mide bulandırıcı üstelik sigaranın kokusu o iki dakkada insanın üstüne öyle bir siniyor ki igrenç birşey...
Madem yasa var artık niye kimse denetlemiyor ki.
:oklava::delphin:

Bu konuyla ben de ilgileniyorum sevgili avukat arkadaşlar, Edirne'de her kafede içiliyor, iş yerlerinde içiliyor. Bu yasağı denetlemekle kim sorumludur, yasağa uymayan iş yerlerini kime bildirmeliyiz??

ben sigara içicem diye 14 kat inip ;bu soğukta it gibi titriosam kapıda onlarda içmesin ,işin peşini bırakmayın .kimse kimsenin dumanını solumaya mecbur değil... :delphin:

sürekli tv de dumansız hava sahası deyip duruyolar ama dumansız hava sahası falan yok yalnız bildiğim kadarıyla cafe, lokanta gibi yerlerde temmuzda uygulamaya geçilecek ama işyerlerinde içmek yasak ama dinleyen kim

işyerlerini bırakın okullarda bile hala sigara içiliyo sözüm ona okul dışında içiliyo ama eskisinden daha kötü oldu her tenefüs öğretmenler okulun bahçesine çıkıp içiyolar çocukların gözünün önünde hani nerde dumansız hava sahası şikayet edeceğiniz merci idareci ama idarecinin odasında da içiliyo kaçak hangi idareciyi hangi idareciye şikayet edeceksin

bu ülkede yapılan iş bu kadar işte kanun çıkartılıyo ama hiç birimiz nereye şikayet edileceğini bilmiyoruz sonrada sabahtan akşama tv kanallarında dumansız hava sahası deyip duruyolar insanla dalga geçer gibi

Back
X