Çocuk Hastalıkları Sigara yiyen bebeğim

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

turunculimon

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Ağustos 2018
520
553
53
Günaydın herkese.. çok panik olduğum için en hızlı şekilde sorucam, bebeğimin az önce babasının sigarasını bulup kemirdiğini farkettim. Uç kısmından çok az ısırmış biraz da içindekiler dökülmüş, ağzının kenarlarında da vardı. Yerlerde de vardı. Yuttu mu tükürdü mü emin değilim. Herhangi bi sorun olur mu? Yada napmam lazım

Daha once yine bu forumda babasinin bitmis sigara izmaritini yuttugu icin zehirlenen bir bebegin konusunu okumustum. Sigara sadece tutunden olusmuyor icinde envai cesit zehir var. Yuttugunu dusunuyorsaniz bir doktora basvurun
İnternette araştırdım ama bulamadım hiç, çok tedirginim

İnternette araştırdım ama bulamadım hiç, çok tedirginim
Bu konuda okumustum ben.
Bence boyle ciddi bir konuda mutalaka doktorunuza danismalisiniz sinradan pisman olmayin. Internet guvenilir degil bu konularda.

Benim cocuklarinda yemisligi var bi kaç kere en fazla mide ağrısı yapmıştı çokta yememis galiba zaten onun tadı acı eminim yiyememistir az biraz yutmustur bişey olacağını sanmam süt içiyorsa süt için hem midesi için hemde sigaranın verdiği zararı süt azaltirmis içiniz rahat etmiyorsa doktora götürün

Benim kızım da bir kere yaptı bunu. Ucunu çok az ısırmıştı. Koltuğun altına kaçan sigarayı bulmuş. Temizlik yapıyordum koltuğu itmemle sigarayı koltuğun bacağı geriye doğru atmış galiba görmemişim. Ben evi süpürüyordum bir ağlamaya başladı. Hemen süpürgeyi bıraktım bir baktım koltuğun arkasında yerde kemirilmiş sigara. Tütün dili ve dudakları çok kötü yakar. Hem ağlıyor hem tükürüyordu. Hemen ağzını bol su ile yıkadım. Ağzının içini elimle temizledim, tütün kalmadığından emin oldum. Ancak ben yutmadığından emindim. Çünkü sigaranın ucu çok az dağılmıştı ve ağzının içinde tek tük tütün vardı. Hemen tükürmüştü zaten. Dişleri çıktığından beri diş fırçalıyorduk. Onun kendi doğal diş macunu ile hemen dişlerini, damaklarını ve dilini fırçaladım. Bir şey olmadı şükür. Kendime çok kızdım ama eşime akşam geldiğinde çok daha fena fırça çektim.

Siz yine de bir doktora başvurun. Yutup, yutmadığından emin değilsiniz sanırım. Önlem alın ne olursa olsun.

Günaydın herkese.. çok panik olduğum için en hızlı şekilde sorucam, bebeğimin az önce babasının sigarasını bulup kemirdiğini farkettim. Uç kısmından çok az ısırmış biraz da içindekiler dökülmüş, ağzının kenarlarında da vardı. Yerlerde de vardı. Yuttu mu tükürdü mü emin değilim. Herhangi bi sorun olur mu? Yada napmam lazım
Ne yaptınız? Gittiniz mi doktora?

Ilaç sigara krem kolonya vs seyleri ortada birakmayin. Cocuk kismi merak edip kurcalar ve agzina atar. Bundan sonra daha dikkatli olun.

Evciliniz neydi şoktayım şuan
Jako papağan
Eşime söyledim pek tepki vermedi, annem “ehehe b.k yiyen çocuk zeki olur” gibi birşey söyledi, dışkı da hiç koku olmaz papağanların o yüzden sanırım herkes pek normal karşıladı :D Aylar geçti üstünden bi sorun olmadı allahtan.

Jako papağan
Eşime söyledim pek tepki vermedi, annem “ehehe b.k yiyen çocuk zeki olur” gibi birşey söyledi, dışkı da hiç koku olmaz papağanların o yüzden sanırım herkes pek normal karşıladı :KK70: Aylar geçti üstünden bi sorun olmadı allahtan.
Ayyy ben kedi falan sandım allah korusun😯

Back
X