- 12 Kasım 2019
- 86
- -9
- 36
- 31
- Konu Sahibi Gizemli1007
Eşim 2017bde sigarayı bıraktı ve 2 ay sonrasında biz sevgili olduk 2018 de evlendik fakat 2 gün önce tekrar sigaraya başladı nedenini sorduğumda ise canim istedi dedi ve ben şimdilerde aşırı mutsuzum bu yüzüme de yansıyor ve bence evliligkmize de yansıyacak bu durum banyo yapmadan (üzeri kokulu bir şekilde) bana ve çocuğuma dokunmasına izin vermiyorum
Paketini atmaya çalıştım 2 kere ikisinde de sinirlendi hatta birinde annesinin önünde tartıştık
Bırakmasını istiyorum ama ona bırakması için cilve yapacak halim bile yok me yapmam lazım yardımcı olur musunuz
Sigarayı bıraktığında %70 oranında biz sevgili olmuştuk benim acımdan şimdi beni sevmediğini düşünüyorum ama o sevdiğini söylüyor fakat ben zerre inanmiyorum
Paketini atmaya çalıştım 2 kere ikisinde de sinirlendi hatta birinde annesinin önünde tartıştık
Bırakmasını istiyorum ama ona bırakması için cilve yapacak halim bile yok me yapmam lazım yardımcı olur musunuz
Sigarayı bıraktığında %70 oranında biz sevgili olmuştuk benim acımdan şimdi beni sevmediğini düşünüyorum ama o sevdiğini söylüyor fakat ben zerre inanmiyorum