Sigara

0001

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Ocak 2012
57
0
36
Aksaray
Mrb benim derdm sigara benim bebegim 14 aylik bir aydir sigara ya basladim hamileyken icmiodum simdi iciyrm ama icim rahat deil
Acaba zarari olurmu

sigara herzaman zararlıdır

hele bide bebeğini emziriyosan...

sorunun cevabını zten kendinizde biliyosunuz. yol yakınken dönün bnce ne kendinize ne o güzel bebişinize zarar verinn:31:

Zararli oldugunu biliyorum ama ben bebegimi gunde iki defa emziriyorum bir yerde duymudtum sigara iceceksek en az emzirmeden iki saat once icmememz lazimmis dogrumu bilemiyrm

Zararli oldugunu biliyorum ama ben bebegimi gunde iki defa emziriyorum bir yerde duymudtum sigara iceceksek en az emzirmeden iki saat once icmememz lazimmis dogrumu bilemiyrm

hamilelikten öncede kullanıyomuydun sigara :44:

Mrb benim derdm sigara benim bebegim 14 aylik bir aydir sigara ya basladim hamileyken icmiodum simdi iciyrm ama icim rahat deil
Acaba zarari olurmu

malesef bende basladim..bebegim 4 aylik,hamileyken kullanmadim..sonrada kullanmadim ama bir aydir icmeye basladim..biraz gergindim..simdi iciyorum ama aynen benimde icim rahat degil.ben emzirmiyorum..kendi sagligim icin..ne guzel birakmistim..evde cok stres vardi..
ama sen emziriyorsun sanirim..o nedenle icme.hamileyken nasil icmemissin..

bebegimi etkiliyorsa nasil anlarim diye bir sorumu var allah askina...Emziriyorsaniz zaten durum vahim..Emzirmeseniz bile o havayi soluyor cocuk..Sizin kucaginizda vs vs..

Pasif içiciler de bile kanser riski daha fazladır.
Siz birde emziriyorsunuz,kendinizi düşünmüyorsanız bebeğinizi düşünün.
Yazık değilmi onun ciğerleri ne kadar ki daha :19:

Bende hamile kalmadan önce sigarayı bıraktım.
Bir dahada içeceğimi sanmam.
çünkü benim annem çocukluğumda sigara içerdi ve onunla koyun koyuna uyumak istemezdim.
ustü, başı, ağzı hep sigara kokardı.
o zamandan kalma bişi benimki.
dilerimi sürekli fırçalıyorum, ağız kokum bile olmasın diye.
benim kızım beni, MİS KOKULU ANNEM DİYE SEVİCEK :)

Kocam ve ben bugun karar aldik, beraber sigarayi biraktik!! hersey cocugumuzun sagligi icin!!

Bak daha bir aydır diyorsun kesinlikle alışmamışsın daha... hemen bırak zor olmaz daha...

ve bırakmak zor nasıl alışılır diyenlere......

ÇOOOK SEVDiĞiN BiRi ÖLDÜĞÜNDE NASIL ALIŞIYORSAN ÖYLE.....

Bu sözümü detaylı düşünün ne olur...

Hamıle kalmadan evvel 1.5 sene ıctım orta haftada 2 paket fılan hamıle kalınca tüp bebek buarada bıraktım hıc ıcmedım ama dogumdan sonra malesef bıseyler yolunda gıtmedı ve bebegım 20 gunlukken sıgara basladım ortalama 3-4 ay bebegımdfe 3-4 aylıkken gunde 1 paket ıctım butun dogum kılolarımı verdım hamıle kaldıgım kılonun altına dustum en sonunda hastanaye yatırıldım cok asırı zayıflıktan bıraz kılo almam saglandı bebegım 2 yasında ben gunde 3-4 paket ıcıtıyroum hala zayıfım
defalarca bırakmayı denedım ancak bu seferde bırakamıyorum 1haftada ıcmesem bır anlık aman ne olacak dememle sıgara yakmam bır oluyor tek umudum 171 hattı

bebeğinizde pasif icici olmasın.yazık onun minicik ciğerlerine yaa.hem kendi sağlığınız hemde bebişinizin sağlığı icin en doğru karar bırakmak.hemde iğrenc kokuyo zaten bırakın bide mis gibi kokun :)

Hamıle kalmadan evvel 1.5 sene ıctım orta haftada 2 paket fılan hamıle kalınca tüp bebek buarada bıraktım hıc ıcmedım ama dogumdan sonra malesef bıseyler yolunda gıtmedı ve bebegım 20 gunlukken sıgara basladım ortalama 3-4 ay bebegımdfe 3-4 aylıkken gunde 1 paket ıctım butun dogum kılolarımı verdım hamıle kaldıgım kılonun altına dustum en sonunda hastanaye yatırıldım cok asırı zayıflıktan bıraz kılo almam saglandı bebegım 2 yasında ben gunde 3-4 paket ıcıtıyroum hala zayıfım
defalarca bırakmayı denedım ancak bu seferde bırakamıyorum 1haftada ıcmesem bır anlık aman ne olacak dememle sıgara yakmam bır oluyor tek umudum 171 hattı

günde 3-4 paket mi :53: 3-4 tane diyecektiniz herhalde.
ben de hamileliğime kadar sigara içiyordum.günde 8-10 tane falan.hiç öyle bir paket kadar içmedim.ama hamile kalınca hemen bıraktım hamileliğim süresince hiç içmedim.emzirmeye geçince de aylarca içmedim.ama emzirmenin 1.yılından sonra bazı sorunların vesilesiyle başladım.günde 7-8 tane içiyordum.ama sonra ben ne yapıyorum dedim.şimdi günde 3 taneye indirdim.dün hiç içmedim mesela canım çekmedi.bugün de 3 tane içtim.3 taneyi geçmemeye dikkat ediyorum.en azından bunu yapayım de mi?

Back
X