Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Zararli oldugunu biliyorum ama ben bebegimi gunde iki defa emziriyorum bir yerde duymudtum sigara iceceksek en az emzirmeden iki saat once icmememz lazimmis dogrumu bilemiyrm
Mrb benim derdm sigara benim bebegim 14 aylik bir aydir sigara ya basladim hamileyken icmiodum simdi iciyrm ama icim rahat deil
Acaba zarari olurmu
Hamıle kalmadan evvel 1.5 sene ıctım orta haftada 2 paket fılan hamıle kalınca tüp bebek buarada bıraktım hıc ıcmedım ama dogumdan sonra malesef bıseyler yolunda gıtmedı ve bebegım 20 gunlukken sıgara basladım ortalama 3-4 ay bebegımdfe 3-4 aylıkken gunde 1 paket ıctım butun dogum kılolarımı verdım hamıle kaldıgım kılonun altına dustum en sonunda hastanaye yatırıldım cok asırı zayıflıktan bıraz kılo almam saglandı bebegım 2 yasında ben gunde 3-4 paket ıcıtıyroum hala zayıfım
defalarca bırakmayı denedım ancak bu seferde bırakamıyorum 1haftada ıcmesem bır anlık aman ne olacak dememle sıgara yakmam bır oluyor tek umudum 171 hattı