- 5 Ekim 2013
- 386
- 101
- 123
- 31
- Konu Sahibi 8renkligokkusagi
Bırakmayı isteyip de bırakamamak diye bir şey yok bana göre. Dediğiniz gibi bırakmayı istemiyordur ki başta benim de isteğim yoktu ve haliyle 3-4 gün içmemek dışında bırakamıyordum. O 3-4 günü de zararlı bu ileride problem olmaya başlayacak diye diye kendimi motive etmeye çalışıyordum ama olmuyordu. Siz neden bırakmasını istediğinizi anlatmaya çalışın derim. Kendim bıraktım ama sevgilim kullanıyor maalesef ki, ben o da bıraksın istiyorum ama henüz askerde diye bu konuda sıkmak istemiyorum. Zamanında içmiş biri olarak sıkıntı zamanlarında içmek ne demek biliyorum çünkü. Duygusal konuşmalara bile girebilirsiniz bana göre seninle yaşanılacak uzun bir ömür istiyorum öksürükten nefes alamaz hale gelmeni değil deyin . Hıı bir de yakınınızda göğüs hastalıkları olan bir devlet hastahanesi varsa sanki ziyaretçiniz varmış gibi girin bir bakın oraya. Koah hastalarını görünce belki bir şey dank eder, ben de baya etkili olmuştu![]()
Anladım. Ya kendi dedesi de sigaradan dolayı hasta zaten. Ama bırakmıyo işte adam. Dedesi gibi mi olmak istiyo anlamıyorum ki. Dedesi ölse annanesi yalnız kalıcak, ilerde benim de yalnız kalmamı istiyo sanırım. Başka bi cevabı yok ki