Ya sende sigaraya baslicaksin ya da bu kadar rahatsiz oluyorsan gorusmeyeceksin..Herkese merhaba :)
Ben sigara kullanmıyorum öncelikle bunu belirteyim. Ancak şöyle bir problem var; Bu hafta benim okulum başladı(üniversite). Bölümdeki herkesi hazırlıktan tanıyorum,o yüzden kiminle anlaşıp anlaşamayacaklarımı biliyorum ve takıldığım arkadaş grubu var 5 kişiler. Yalnızca ben sigara kullanmıyorum,bugün otururken 1 paket sigarayı bitirdiler. Köşede oturdum,başka yere üfleyin desem de illa geliyor o duman bana.
Şimdi burnum sızlıyor ve başım ağrıyor. Sigaradan nefret ederim,annemler yanımda içmezler...
Ne yapacağım bilmiyorum,takılmayayım desem arkadaşsız kalacağım. Ben başka yerde oturup onların bitirip gelmelerini beklesem yine yalnız kalacağım çünkü dakika başı sigara içiyorlar.
Siz hiç böyle bir duruma düştünüz mü?... Ne yaptınız ya da yapıyorsunuz?
bizimkiler genelde '' kalk baska tarafta iç, sinir oldum'' diyor, bizde topluca baska tarafta içiyoruz :)
hazır kullanmıyorsanız, bence hiç o kadar cok sıgara ıcen bır grupla takılmayın
arkadaş ortamı başlarsınız diye değil, pasif içicilik de en az biz içenler kadar kötü..
Bende dumanalti bir sekilde buyumeme ragmen sigaradan nefret ettim ustume sinmesinden hic hoslanmam.Herkese merhaba :)
Ben sigara kullanmıyorum öncelikle bunu belirteyim. Ancak şöyle bir problem var; Bu hafta benim okulum başladı(üniversite). Bölümdeki herkesi hazırlıktan tanıyorum,o yüzden kiminle anlaşıp anlaşamayacaklarımı biliyorum ve takıldığım arkadaş grubu var 5 kişiler. Yalnızca ben sigara kullanmıyorum,bugün otururken 1 paket sigarayı bitirdiler. Köşede oturdum,başka yere üfleyin desem de illa geliyor o duman bana.
Şimdi burnum sızlıyor ve başım ağrıyor. Sigaradan nefret ederim,annemler yanımda içmezler...
Ne yapacağım bilmiyorum,takılmayayım desem arkadaşsız kalacağım. Ben başka yerde oturup onların bitirip gelmelerini beklesem yine yalnız kalacağım çünkü dakika başı sigara içiyorlar.
Zaten bugün pasif içiciliğin dibine vurdum... :)
Ama diğerleri de takılabileceğim tarzda kişiler değil...
Herkese merhaba :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?