SİGARA.....

İşte o sinyali bnde aldm icince mgdem alt ust oldu basm dndu ateş basti haa biraktmmi sgarayi smdi hayr iciyorm arada ama olmasada olyor aramiyorm

Birde ben evlenince birakarim en kotu diyordum sigarayida birakip 2 sene vucut temizlendin cocuk yapmam diye dusunuyordum.cunku vucut hala nikotinli olur falan cocouk etkilenmesin diye
Yok o kdarda inceleme hmileligimn 7. haftasnda biraktm doguma kdar icmedm onemli olan o dumani krnindayken cocuga solutmaman hep icenlern cocugu astm bronşit

Kabul et ki içerken bırakmak için ileri bir tarih ayarlama konusunda uzman olunuyor
Aynen oyle

İşte o sinyali bnde aldm icince mgdem alt ust oldu basm dndu ateş basti haa biraktmmi sgarayi smdi hayr iciyorm arada ama olmasada olyor aramiyorm
Maalesef bu durumda yine geri donuyorsun bence icme hic
Rrorr cok dogru bir tespit olmus

Evet önce öyle oluyor ama sonra bir bakmışsın eskisi gibi içmeye başlamışsın. Ne yazıkki çok sinsi bir bağımlılık bu. Lütfen yol yakınken bir daha deneme. Çünkü birkaç, belkide bir denemeden sonra bir daha vaz geçemeyebilirsin.

Arada sirada stres atyorm evet cok lanet bsey duşmanindan istettirir haklisinz allah sizinde yardmcnz olsun

Arada sirada stres atyorm evet cok lanet bsey duşmanindan istettirir haklisinz allah sizinde yardmcnz olsun
Stres atmıyorsun stres attığına kendini inandırmaya çalışıyorsun. Sigara içip stres attığını sanana kadar kayın validenin ses kayıtlarını eşine dinlet bak o zaman nasıl stres atıyorsun. Bırak ki hep zaman kötüler kazanmasın.

Eşime dnletmeme gerek yokki o herseyi blyor en ince ayrntsna kadar onemli olan adaletin dnlemesi neyse konu sahibi bize kizacak sanirim

Ahh canm bendeki dert sende olsaa gunde 3 paket btirirdn bi goz at knularima anlarsn
Rror hakli stres attirmiyor sigara sen attirdigini dusunerek kendini kandiriryoraun her tiryaki gibi.

Harikasın üstad, çok bekleme başla hayatın tadını çıkartmaya
Oyle mi dersin suan extra motive oldum valla tesekkurler insAllah bir daha hic icmicez

Ayrica unutma kaynana kotuljk yapmiyorsun aksine kendini zehirliyorsun cocuguna yazik degil mi annesini ilerde Allah korusun hasta olusunu mu izlesin

Rror hakli stres attirmiyor sigara sen attirdigini dusunerek kendini kandiriryoraun her tiryaki gibi.

Oyle mi dersin suan extra motive oldum valla tesekkurler insAllah bir daha hic icmicez
Kesinlikle ertelediğimiz ne kadar çok şey için pişmanız bir düşünsene. Daha fazlasına gerek yok. Ayrıca spor bu illetin etkilerini atmana da yardım edecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…