- 14 Aralık 2012
- 3.313
- 1.155
- 448
nişamlımla aramzda tanışttığımız günden beri sorun sigara ..bırakacam diye söz verdii konuşmayya başladım..2 sene geçti üzerinden düğüne bir ay kaldı hala bırakacak tamma bu kez bitti kesin bitti demelerdeyiz şimdii ..ben de demiştimm kimseyi gözüm görmezz düğün kalır millete cevabını sen veririsin diyee..kaç kere resti çektimm yolun açık olsun diye her defasında alttan aldı ikna etti buırakmayacam demiyorum bende istiyorum zaman sadece sabır sabır dedii...bende hiçç olmadığı kadar sabır gösterdim bu konuda..düğün tarihi alınmış eşya alındı ev düzenlendi ama benim kafa da hala sorun varr..benim için sorundu şimdi inatık derecesine bindi sigara varsa ben yokum oldu..her defasında ayrılmaya kalktım o da hep alttan aldıı ben seni bırakmam diye diye geldik bu günee...şimdi resti çekiyorum gene ama hala tek tük de olsa içiyorr..ben nasıl davranayım resti çekeyim bu kez gerçekten şöle bi kaç günn hiiç görüşmeyeyim mi ..çevremde kiler o sözü unut dediler hepp bize söz vermişlerdi ne oldu hala bırakacak bu duyumlard acanımı iyice sıkmaya başladı..