Selam canlarım bugünki konum derdim sigara bundan 1 sene 2,5 ay öncesinde günde 2 pakete yakın sigara içiyordum. Sonra eşimle sevgili olduk bana kesinlikle sigarayı kabul etmedigini söyledi kendisi içtiği halde. Bende tamam bırakırım dedim ama sevgililik süresi boyunca hep ondan gizli ictim evlenmemize 1 ay kala kendi irademle zar zor biraktim. Evlendikten sonra eşimden gizli ictim 5 -10 sefer falan sürekli değil yani evde sigara bulduğum zamanlar içiyordum şimdi ise dayanamaz hale geldim yanımda sigara içildiği zaman o kadar kötü oluyorum ki o isteği anlatmam mümkün değil. Bide evde tartışmalar olunca canım sıkılınca falanda acayip istiyorum. biliyorsunuz 3 aylık bir oğlum var eşim için değilde sırf oğlum için kendime engel olmaya çalışıyorum ve bu son hafta içinde sürekli sigarayı elime alır oldum elime alıyorum ağzıma götürüyorum tam yakacakken oğlumu emziriyorum olmaz diyorum.. Şimdi sizden isteğim sakin başlama demeniz değil çünkü bunu bende istemiyorum sizden isteğim kendime nasıl engel olabilirim bunun hakkında fikir almak şimdikten çok teşekkür ederim.. Herkese tek tek alıntı yapamayabilirim telefondan zor oluyor.