Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ben şu anda 9+1 günlük hamileyim. 15 senedir günde 1 paket sigara içen biriy(d)im. 23 Temmuzda çift çizgiyi gördüğüm anda sigarayı bıraktım içmiyorum. Şu ana kadar 2-3 kere canım istedi ama hemen başka şeylerle ilgilendim kafayı dağıttım. Herkes bana sigarayı bırakamaz gözüyle bakıyordu ama şaşırttım herkesi. Ama ben herzaman söylerdim "ben bu sigarayı ancak hamile olduğumda bırakırım" diye ve öylede oldu :)) Bebeğime bu kötülüğü yapamam. Doğumdan sonra emziririm sağlıklıca inşallah sonra canım isterse tekrar başlarım. Böyle düşünüyorum.
ben camel içiyordum... sigaralarda 40 farklı kimyasal var.. bırakamadım babam akıl verdi tütün iç diye.. gittik eşimle tütüncüye camel tütünü diye sert bir tütün var bir de sarma makinası aldık. günde 3 paket sigara bana mısın demezken ilk gün tek pakede düştüm tütünle. 3 nefes alıp eşime veriyordum hatta öyle kesiyor insanı. şu anda 1-2 taneye kadar düşürdüm. öyle çok aramıyorum. bırakmakta zorlananlara tavsiye ederim. içimi vs de güzel birkaç nefes yetiyor ve 40 farklı kimyasal yerine sadece tütünün nikotinini alıyorsunuz. bir anda bırakmak kadar iyi değil ama en azından başlangıç.