Sigaradan nasıl kopabilirim ?

elifsahin1993

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2012
136
0
26
İstanbul
Kızlar 4 haftalık hamileyim.2 gün önce öğrendim hamile olduğumu sigara kullanıyodum ama 2gündür içmiyorum.Çok zor dayanıyorum.Benım gibi olan varmı.Nasıl vazgecdiniz tamamen.Durmadan meyve yiyorum sakız çiğniyorum ağzım boş durmuoo ...

bende hamile kalınca bırakmışım yani 5 haftalıkken öğrendim ondan 2 3 hafta önce bırakmıştım tek tük içiyordum... bir gün eşimin baskısıyla bütün paketi içtim ardarda sigara tablamı çakmaklarımı (hepsi süslü şıkır şıkır şeylerdi:) ) sakladım eşim çok kötü koktuğumu söylüyordu elimin temizliğine çok dikkat ederim devamlı yıkarım her sigaradan sonra haliyle krem kullanamazdım.. o çok severek aldığım kremler aklıma geldi.. sigara içmezsem haftada bir iki olan kozmetik ürünlerimi 2 katına çıkarabileceğimi de düşünüpppp:):) kozmetik düşkünlüğüm ağır basaraktaaannn bıraktıımmm:):):) bir de 5 6 haftada kusmaya başlayınca ne kadar iyi bir karar verdiğimi anladım çünkü sigara kokusunu duyduğumda kusuyorum:):) inşallah bir daha içmem

bu arada 171 i de mutlaka arayın çok tatlıdilliler ve o da etkili olmuştu..benim kesin bıraktığım zamanlar 171i aradım başım dönüyor normal mi dedim?:)onlarda olabileceğini söylediler peki midem bulanıyor o normal mi demiştim o da harika bir belirti demişlerdi:) meğer ben hamileymişim:) biz hiç anlamamıştık da hamile olduğumu:) işte ondan sonrada 8 şubatta anne olacağımı öğrendim:) kısacası bir sebep bulursanız bence bırakırsınız :)

bende ilk ögredigimde içiyodum sonra bende bi mide bulantısı kokuya tahamül edemiyodum öyle bırakmıştım ama sorunlar yüzünde 5 ayda bir daa basladım hala kullanıyorum oglum dogdu 7 aylık oldu bırakamadım

bende ilk ögredigimde içiyodum sonra bende bi mide bulantısı kokuya tahamül edemiyodum öyle bırakmıştım ama sorunlar yüzünde 5 ayda bir daa basladım hala kullanıyorum oglum dogdu 7 aylık oldu bırakamadım

siz kaç senelik kullanıcıydınız? eyvahhh bende mi başlayacağım benimde sorunlarım artarak devam ediyor???

Kızlar 4 haftalık hamileyim.2 gün önce öğrendim hamile olduğumu sigara kullanıyodum ama 2gündür içmiyorum.Çok zor dayanıyorum.Benım gibi olan varmı.Nasıl vazgecdiniz tamamen.Durmadan meyve yiyorum sakız çiğniyorum ağzım boş durmuoo ...

Cok uzun yillar sigara ictim.Hic birakmayi denememistim.Hamile oldugumu ogrendigim gun sigarayla tum iliskim kesildi.Ilk 1 hafta bosluk hissettim ama sonra kendimi hic icmemis gibi hissettim.Benim ilk dusundugum sey"Asla bir tanede olsa sigara icemem bebegime bu kotulugu yapamam vicdan azabini tasiyamam" oldu.Zaten boyle dusundukten sonra vucut istemiyor.Ustelik benim hamilelikte hic bulanti,kusma,tiksinme olmadi.Hersey sizde biter unutmayin."Bir tane icsem zarari varmi? Nasil birakicam?" diye dusunmeye basladiginiz an 1-0 sigaraya yenilmis olursunuz.Yapacaginiz tek sey kararli olmak.Bebeginiz hayirli olsun.Allah saglikli bebeklerimiz kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

Cok uzun yillar sigara ictim.Hic birakmayi denememistim.Hamile oldugumu ogrendigim gun sigarayla tum iliskim kesildi.Ilk 1 hafta bosluk hissettim ama sonra kendimi hic icmemis gibi hissettim.Benim ilk dusundugum sey"Asla bir tanede olsa sigara icemem bebegime bu kotulugu yapamam vicdan azabini tasiyamam" oldu.Zaten boyle dusundukten sonra vucut istemiyor.Ustelik benim hamilelikte hic bulanti,kusma,tiksinme olmadi.Hersey sizde biter unutmayin."Bir tane icsem zarari varmi? Nasil birakicam?" diye dusunmeye basladiginiz an 1-0 sigaraya yenilmis olursunuz.Yapacaginiz tek sey kararli olmak.Bebeginiz hayirli olsun.Allah saglikli bebeklerimiz kucagimiza almayi nasip etsin insallah.

Bu arada bende 11 haftalik hamileyim.Regli tarihimden 5 gun once kan ve idarar testimde hamile oldugum cikmisti.Doktorum daha 3 haftaliksin demisti.Yani 8 haftadir icmiyorum.Bu konuda o kadar mutluyumki.Vicdanim coook rahat.Cok sIkIntIlI donemlerden geciriyorum bu arada.Cok sevdigim, annemden ayirmadigim kayinvalidemi gecen hafta kaybettim.Onami uzeleyim, esimemi uzeleyim sasirdim kaldim.Buna ragmen baslamadim sigaraya.Yeterki isteyin.Isterseniz herseyi basarirsiniz.

amin inşllhh çok tşkkr ederim.

Back
X