sigaradan nasil uzak kalicam :(

yapmayın kızlar.rabbimin sizlere emanete zarar veriyorsunuz.zordur eminim alışkanlıklardan vazgeçmek ama onlar bunu hiç haketmiyor.umarım rabbim bir an önce sigaradan uzaklaştırır sizi.

Bende bırakamıyorum günde 1 paket içerdim şimdi 5-6 taneyi geçirmemeye çalışyorum eşim çok kızıyo saklı gizli içiyorum bişekilde ilk zamnlr çık bulantım vardı öyleyken bile içim kalka kalka içtim zıkkmı

Valla isterseniz kusura bakin hic iyi seyler soyleyemicem sizin icin.isterseniz sikayet edin ban yiyeyim hic problem degil soz konusu bu konu olunca.millet kivraniyo be cocugu olmuyo diye siz nasil insanlarsiniz?ins masallahla oluyomu bu is.hamileysen icmeyeceksin arkadas catlayacaksin orta yerinden icmeyeceksin.o cocuk dogdudunda elinde sigarayla yakalasan dayak atacaksin belki ama simdiden solumasina o zehri almasina izin veriyosun.bu kadarmi acizsiniz.yazmissiniz bide su kadar iciyorum bu kadar iciyorum diye marifetmis gibi.ayip ya ayip yazik!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…