- 6 Mart 2008
- 1.447
- 184
- 698
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
lavaboya gittim geldim sigara içen bir arkadaş kapıda dibimden geçti kokusundan hiç haz etmedim;
eşim de içerdi ama hiç kokmazdı ne hikmetse; ya da bana onun kokusu her türlü mis geliyordu :)
neyse sadede geleyim
çok samimi söylüyorum eşimin bebeğimiz varken evin içinde sigara içmesi mümkün değil;
dışarda içiyorsa da kendini yıkamadan dişlerini fırçalamadan çocuğuma yaklaşması mümkün değil; büyük konuşmayayım ama Rabbimden bize emanet ve bize muthaç olan bi cana en hassas döneminde ve ileriki yaşlarda yaşan standardını etkileyecek konularda özen gösteremiyorsa otelde ya da ailesiyle kalsın isterim muhtemelen...
sigaradan da sigrayı savunanlardan da sigara içmek için bin türlü bahane uyduranlardan da üstü başı leş gibi küllük kokanlardan da nefret ediyorum.sigara içenler nasıl ki saygı bekliyor,bu da benim görüşüm saygı duyun...![]()
Kendini avutacak başka uğraşlar bul ,tabi bu beyinle alakalı ,gurbette olman sigara içmendeki haklılığı göstermiyor ,ne kötü günler yaşadım kendini sağlıklı biçimde avutmakta bir beceri ama sen en zararlısını seçmişsin , sanırım çokta pis kokuyorsundur ben senin eşin olsam cinsel ilişkiye dahi girmem ,tiksinirim!
arkadaslar lutfen ya ewde sigara icilirmi ya balkonda iciyoruym taBIKI
iceri gelince elimi yuzumu yikkiyorum cocuga nefesimi ufledigimi mi saniyorsunuz
Nasıl bir zihniyet,sadece sigara içip kendi bedenine zarar veriyor diye bir başkasını bu denli aşağılar anlayamadım.
Arkadaşlar bu bir tercih!İçersiniz ya da içmezsiniz.
Ama sadece sigara içmeyen biri olarak insanların cinsel hayatlarına varan aşağılamaları yapmaya nasıl kendinizde hak görüyorsunuz?
X kişisi sigara içmez ama yağlı saçları ,yemek ve ter karışımı kokusuyla çok daha itici olabilirken,
ben her içtiğim sigaradan sonra naneli sakız,ağız gargarası gibi çözümlerle;içtiğim sigaradan eşimin tiksinmesini önlerim o ayrı.
Yani konu buralara kadar geldiği için veriyorum bu örnekleri.
Bir kere şunu anlayalım sigara malesef kolay bırakılabilen bir alışkanlık değil!!!
Keşke olsa,keşke tiryaki bunu başarabilecek gücü bulabilse kendisinde.
Asla savunulacak bir yanı,herhangi bir yararı da yok.
Ama artık bunu bilmeyen yok.Her sigara tiryakisi inanın siz içmeyenlerden çok daha farkında,yol açtığı zararların.
Ama hiç kimse bir başkasını sigara bağımlılığından ötürü aşağılayamaz!!!
Evine misafir olurum içirmezsin anlarım,kaldı ki gerçekten dostunsam evinin içinde iç desende içmem balkonunu kullanırım.
Ama hiç tanımadığım biri olarak kendi hayatımda,kendi düzenimde içtiğim sigarayada karıştırmam.
Gerçekten iyi niyetliysen''sigaranın zararlarını düşün,bırakmaya çalış,yardım al,kendine bunu yapma''gibi makul konuşursun.
Ama''eşin olsam birlikte olmam,iğrenç,sen şimdi küllük gibi kokuyorsundur''tarzında sırf konuşmak için saçmalarsan da
alacağın cevaplara hazır olman lazım.İnan sana bir şeyleri öğreticeğini bilsem aynı senin üslubunla konuşur anlatırdım derdimi.
Ama derdin''sağlıklı yaşam,temiz hava sahası ve yeşilayı savunmak''olmadığı için hiç gereksiz tartışmalara girip gerilmeyelim.