Ahh benım annemde oyle kendımı bıldım bılelı ıcer.Hep sozlerı var.Ben Turkıyede degılken bana dayanamazdı.Ben döndum e hadı burdayım dedım bırak dedım tamam dedı ama yoooooo.Kızkardesım evlendı dur azıcık yokluguna alısıyım soz dedı yooooo.Erkek kardesım nısanlandı ayrıldı annem paket sayısını cıftledı.Sonra tekrar nısanlandı aaa bu sefer evlensın ertesı gun bırakacagım dedı.Bu arada kardesım evlenelı 2 yıl bıttı annem hala ıcıyor.
Ben cok mu matahım bu konuda?15 yasından bu yana ıcıyorum.Yanı tam 15 yıl gectı usutunden.Kızım hep anne sen sıgarayı benden cok sevıyosun derdı duymazdan gelırdım.En sonunda oyle bı laf ettı kı 3 ay oluyo sıgara da ne dedım.Bıttı gıttı benım ıcın.Oyle ya canım kuzumdan daha mı onemlı?Hele bırısıyle karsılasınca olan hal hatır muhabbetı vardır ya ıste tam o esnada fırlayıp "Annem sıgarayı bırakdıııı" demesı yokmu.Keske daha once bu mutlulugu yasatsaydım ona.O esnada astım hastası oldugumu ogrendım.Eee sırada faturasını odeme zamanı gelmısdı.Sımdı de onunda bu hastalıgı yasıyo olmamda katkısını bılıyorum sureklı bahsedıyorum ama sevdıklerım hala ıcıyor...
Benım annemde ne zaman bana sms atsa kesın sıgarasız kalmısdır anlarım.Ama babam anneme gore daha makul bır ıcıcıdır.Bunun makulu olurmu demeyın kotunun ıyısı ısde.Hıc bırakacagım demedı bıze bırakmaz da emınım.Ama saat belkı 2 ye kadar ıcmez.1 paketle 2 gunden fazla ıdare eder.Asla cok gergın oldugu zamanlar bıcok ıcıcı gıbı hırsını sıgaradan cıkarmaz(Kendımden bılırım uzulunce ve gerılınce bırı soner bırı yanardı)
Velhasıl kelammmmmmm gereksız şeylerın en gereksızı....
Benım annemde ne zaman bana sms atsa kesın sıgarasız kalmısdır anlarım.Ama babam anneme gore daha makul bır ıcıcıdır.Bunun makulu olurmu demeyın kotunun ıyısı ısde.Hıc bırakacagım demedı bıze bırakmaz da emınım.Ama saat belkı 2 ye kadar ıcmez.1 paketle 2 gunden fazla ıdare eder.Asla cok gergın oldugu zamanlar bıcok ıcıcı gıbı hırsını sıgaradan cıkarmaz(Kendımden bılırım uzulunce ve gerılınce bırı soner bırı yanardı)
Velhasıl kelammmmmmm gereksız şeylerın en gereksızı....
gecmis olsun bitanem,bak seninde sigara ictigini bilmiyodum:mymeka:bidaha baslama ne olur,,,,,,,,,:Saruboceq:
zehir arkadasim ,ben 98den beri burdayim,yani Hollandada,sen Almanyadasin,,,
ziyaret mesajlarin acik olmadigi icin buraya yazdim,opuyorumnanaktan
gecmis olsun arkadaslar
keske anneleri ve tüm icenleri ileriye dönük tedavilere yönlendirebilsek
kanayan bir yara ,yazik yani kendi parasiyla insan kendisini zehirler mi :sinifsinif:
kesinlikle cok dogru söz canim opuyorumnanaktan
benim babam ramazanda birakicam havalarina girerdi en fazla 5 gun icmiyordu
mutluluktan deli oluyorduk resmen ama dayanamiyor basliyordu mafoldumben
esimde iciyor :mymeka: ben icmiyorum ama sagolsun sayesinde pasif iciciyim
insan bi der ki: karim hamile yaninda icmiyim ama nerdee :mymeka:
Aaaa ınanmıyorummm :1shok: Elis sen Hollanda damısınnnnndelikafadulden
Ben oradan kesın dönus yapalı 3 yıl oluyooooo bende oradaydımmm:sm_cool:
Aaaa efkar bastı bak heleeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?