Sigarayı Bırakalım...

itirazimvar

Haksızlığa göz yuman dilsiz şeytandır...
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2012
1.410
1.752
Arkadaşlar günde 1 paket sigara içiyorum..Ama aynı zamanda bebek tedavisi görüyorum..kendi topuğuma sıkmak gibi yani..Bırakmayı uzun zamandır düşünüyorum ama bir türlü olmuyor...

" Böyle olan varmı..:KK43: "

beyınde bıtırmelısın oncelıkle bu son paket dıyerek degıl,o sonların arkası kesılmez cunku
kendını oruc tutar gıbı dusun.sıgara canın ıstedıgınde orucluyken nasıl tutuyosun oyle tut kendını,bebegını dusun tedavını..
kararını ver 5 dakıkalık bı zevk mı yanı zehırı almak mı yoksa bebek mı ?

aynı şeyleri düşündüm biliyormusun..oruçluyken hiç zorlanmıyorum, ama iftar için ezan okundumu dayanamıyorum..dediğin gibi beyinde bitirmekle alakalı..

aynı şeyleri düşündüm biliyormusun..oruçluyken hiç zorlanmıyorum, ama iftar için ezan okundumu dayanamıyorum..dediğin gibi beyinde bitirmekle alakalı..
cocuk mu ıstıyosun sıgarayı mı ona karar ver once canım .. tabı kı oyle dusunmelısın bence bu son deme kır at elınde kalanı ..

Bende zorlanıyorum..ya hem yaşlandırıyo da.. bebek olursa mecburen bırakcam zaten ama öncesinde bırakmak daha iyi olcak..ama hiç umudum yok valla kendimden..:cry:
Ben hafta içi günde 5 tane falan içiyorum ama hafta sonları abartıyorum.
Haftada 2 paket falan oluyor işte.
Geçen hafta bi çabalamıştım, sabah ki sigarayı ve yatmadan öncekini kesmiştim. Sonra bazı olumsuzluklar oldu ve araya hafta sonu girince eski düzene geri döndüm.

seninki bişey değilmiş..o kadar az içiyosan içmeden de durabilirsin zorla kendini..ben günde 1 paket içiyorum..1.5 günde 1 paket olunca seviniyorum o derece..biraz zayıflayayım 2. hamlem bu olacak..

seninki bişey değilmiş..o kadar az içiyosan içmeden de durabilirsin zorla kendini..ben günde 1 paket içiyorum..1.5 günde 1 paket olunca seviniyorum o derece..biraz zayıflayayım 2. hamlem bu olacak..
Geçen sene 6 ay kadar bırakmıştım, sonra tekrar başladım.
Aslında sigara içmeyi seviyorum ama işte...
Annem baskı yapıyor artık, bir de erkek arkadaşım da içmiyor.

Arkadaşlar günde 1 paket sigara içiyorum..Ama aynı zamanda bebek tedavisi görüyorum..kendi topuğuma sıkmak gibi yani..Bırakmayı uzun zamandır düşünüyorum ama bir türlü olmuyor...

" Böyle olan varmı..:KK43: "
aynıııı benn işteeeee günde bir paket doktor kesinlikle içilmeyecek dedi eşim bırakıyor ben bırakamıyormm ,kaynanam bile laf sokuyor çocouk istiyosan bırak diyee ama bırakamıyorumm ,6 tane düşüğüm var ama lenettt olasıcaaa şeyyyyy

hiçte acımıyom sana sigarayı bırak diyen çokkkk olduuu pooofff

aynıııı benn işteeeee günde bir paket doktor kesinlikle içilmeyecek dedi eşim bırakıyor ben bırakamıyormm ,kaynanam bile laf sokuyor çocouk istiyosan bırak diyee ama bırakamıyorumm ,6 tane düşüğüm var ama lenettt olasıcaaa şeyyyyy

hiçte acımıyom sana sigarayı bırak diyen çokkkk olduuu pooofff
bi ara kendime 2 saatte 1 tane içme sözü vermiştim..ozaman baya azalmıştı..ama sinir stres..arttı yine..herkes bahane diyo ama ben onunla sakinleşiyorum...

bi ara kendime 2 saatte 1 tane içme sözü vermiştim..ozaman baya azalmıştı..ama sinir stres..arttı yine..herkes bahane diyo ama ben onunla sakinleşiyorum...
ben öyle saat koydummu daha çok içiyorum ,eşim çok kızıyor
işyerimde çok içiyorum evde o kadar değil dediğin gibi stres ,gerçi ben sigara içince mutlu oluyorumm değişiğimmm:KK9:

ben öyle saat koydummu daha çok içiyorum ,eşim çok kızıyor
işyerimde çok içiyorum evde o kadar değil dediğin gibi stres ,gerçi ben sigara içince mutlu oluyorumm değişiğimmm:KK9:
bende mutlu oluyom..böle birini yolasım varsa bile geçiyo yani..:KK70:

X