Normalde aklina koydugunu yapan birisiyim ama bu sefer basamadim , basaramiyorum.sizlerin yardimina , motive olmaya ihtiyacim var sanirim.aylardir ugrasiyorum olmuyor , kendime yenildim resmen.hamile kalinca nasil olsa birakirsin demeyin çünki birakamadim.2 ay önce sonunda uzun çalismalar ve bekleyisin sonunda hamile kaldim.sevinçten agladim ama yine de sigarayi birakamadim.sigarayi birakamadigim gibi , biraktim , birakiyorum , birakamiyorum derken strese girdim.sonuç olarak düsük yaptim.yapmis oldugum düsügü sigara ve strese baglamiyorum.insanlar dogurana kadar içiyor birsey olmuyor , insanlar dünyanin stresini yasiyor allah ömür verdiyse bebek dünyaya geliyor.kader kismet ama içmemem gerektigini biliyorum.biliyorum da beceremiyorum.sonuçta sigara ve stres olumsuz etkenler.önümüzdeki ay tekrar hamilelik için çalismalara baslayacagim ve tekrar ayni seyleri yasamak istemedigim için simdiden birakmak istiyorum.sanki birakirsam olacakmis , gebeligim saglikli geçecekmis gibi bir his var içimde.spora basladim.saglikli beslenmeye basladim.su sigaradan da sizin desteginizle kurtulayim , benim gibi isteyen herkes sizden destek bulup kurtulsun