- 22 Haziran 2011
- 120
- 1
- 116
- Konu Sahibi translator
-
Başım dönüo 1 tane içmeyi düşünüyorum şuan ama yanlışmı yapıyorum bilmiyorum ...
naptın canım içtinmi yoksa.umarım içmemişsindir. 1 hafta geçtimi iinanki canın bile istemiyor .bugün sigarasız 15.günüm. sağlığınız için içmeyin
Ne yazik ki canım içtimbırakma azmimi kaybettim sanırım bugün de içmekten korkuyorum azaltarak mı bıraksam diyorum :26:
Merhaba, hem yeni üyelerdenim, hem de yeni yeni anne olmak için çabalayanlardan. Bu ay ilk deneme ayımız :)
Bebek düşüncesi aklımıza yerleştiğinden beri azalttım ama bırakamadım, hiç olmazsa 3 4 tane içtim. Bu sabah ise, kendime kısa bir nutuk çekerek, bu kadar bebek isteyen biri, nasıl bu illete esir olur dedim ve söndürdüm.
Allen Carr'ın kitabını tekrar okuyacağım ama sizlerin de tavsiyeleri çok önemli.
Bu motivasyonu nasıl daha da artırabilirm?
Şimdiden teşekkür ederim...
azaltarak bırakmayı bende denedim canım o malesef olmuyor azaltarak bırakılmıyor bir anda kesmen gerekiyor ama ben bunu başaramıyorum bırakıcam düşüncesi bile bana sigara yaktırmaya yetiyor malesef(
Merhaba, hem yeni üyelerdenim, hem de yeni yeni anne olmak için çabalayanlardan. Bu ay ilk deneme ayımız :)
Bebek düşüncesi aklımıza yerleştiğinden beri azalttım ama bırakamadım, hiç olmazsa 3 4 tane içtim. Bu sabah ise, kendime kısa bir nutuk çekerek, bu kadar bebek isteyen biri, nasıl bu illete esir olur dedim ve söndürdüm.
Allen Carr'ın kitabını tekrar okuyacağım ama sizlerin de tavsiyeleri çok önemli.
Bu motivasyonu nasıl daha da artırabilirm?
Şimdiden teşekkür ederim...
( bırakmayı çok istiyorum, o kriz anlarında sigara yakmasam kurtulacağım ama çok sinirli oluyorum sonra yakıp o ilk dumandan sonra yatışıyorum. Aslında uzun süre içmeyip içince sigara zevk vermio çünkü başım dönüyo midem bulanıo ama içiyorum işte offff... İnşallah bırakabiliriz
şu illetten vazgeçebilmek için illa birşeylerin olmasını bekliyoruz etrafımda sigara yüzünden ne hastalıklar çeken insanlar var en yakını babam koa hastalığına yakalandı ama ben hala inatla devam ediyorum çok yararlı birşeymiş gibi çünkü seninde dediğin gibi bende sinirimi bu illetle yatıştırabiliyorum içmediğim zaman sanki delircekmişim gibi geliyor biraz sabretmeyi başarabilsek aslında öyle olmadığını görücez((
pakette son 2 sigara kaldı onları da içtimmi almıcam artık pakett
bende bırakanlardanım,önce sayısını azalttım zaten günde 7 taneydi çok sinirliysem ortam varsa bir paket bitiyordu...hergün bir tane azalttım ve sigara içmeyen insanlarlaydım bunun da etkisi çok,bir de beyninizi bedeninizi meşgul eden şeylerle uğraıp sigara içmeyi unutmak da faydalı,tabi en önemli neden kuzucuğa hamile kalmam.kızım neredeyse 10 aylık ve 1,5 yıldır sigara içmiyorum çoooook şükür.inşallah kurtulursunuz kızlar herşey daha güzel sigarasız,onsuz daha güzel yaşanıyor emin olun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?