Sigarayı bırakma günlüğüm..

_Setuel_

PaŞaM & ÇiKoM
Kayıtlı Üye
14 Şubat 2011
2.634
72
108
25 yıldır beni esir alan sigarayı yarın bırakmaya karar verdim.burasıda benim günlüğüm olsun,gün gün yaşadıklarımı yazmak istiyorum..kolay olmayacak ama kararlıyım başaracağım inşAllah..:21:

248909-3-4-28d48.jpg
u_23-06-2015-225153sigara-3.jpg

Yaklasik 12 saattir icmiyorum.simdilik iyi gidiyor.ara ara canim istiyor fakat uzun surmuyor.3.5 dk sonra geciyor.:KK6:

1 günü geride bıraktım,bugün zorluyor biraz,ama kararlıyım yenilmeyecem,ben ondan daha güçlüyüm,beni yıllardır zehirliyor.bana zarar veriyor artık hayatımda istemiyorum onu..krizleri atlatmak için bol bol su içiyorum,çubuk kraker yiyiyorum naneli sakız çiğniyorum,kulaklık takıp yüksek sesle müzik dinliyorum :21:

Yarım saattir beynim uyuşuk gibi hissediyorum ve başım dönüyor,kafamı toparlayamıyorum berbat bir durum :confused:

4 gunu geride birakiyorum.ama halen canim cok istiyor.icmeyecegim icmeyecegim icmeyecegim:KK47:

Sabahlari azgimda berbat bir tatla uyaniyorum.ozellikle yemeklerden ve cay ictikten sonra canim cok istiyor.normal tabi dile kolay 25 yillik tiryakiyim.beyin istiyor ,eller istiyor,dudaklar istiyor..ama yenilmiyecem bu defa.kazanan ben olacagim insallah..

Aksam yemeginden sonra çekirdeğe bir basliyoruz uyuyana kadar yoksa zaman gecmek bilmiyor

Asyacım biz başaracağız buna inanıyorum,sigara illetine yenik düşmeyeceğiz bundan sonra,güçlüyüz biz :21:

Tebrikler. :)

Bence örgü, resim gibi bir hobi bulun.

Yemeğe sarmayın, yoksa çok kilo alırsınız. :)

Merhaba bende bırakmak Isdiyorum bugün Birtane içtim ama.canim.isdiyor Cokkkkkkkkkk

Back
X