- 27 Haziran 2011
- 7.010
- 19.525
- 298
- Konu Sahibi benesmeralda
-
söylemeyi unuttum sigaradan damarlarım ne hale geldiyse ameliyat için 7.seferde açabildiler damar yolumu...şu an patlayan damarlarımın acısından dolayı kollarımı rahat kullanamıyorum...bırakmak için sebep aramayın artık arkadaşlar.iyi haberlerinizi bekliyorum inş.
ben artık korkuyorum
herhalde bırakmak için bi rahatsızlık geçirmem gerekicek
bi ara azaltayım dedim o da anca 10 gün sürdü sonra yine devam günde 1 paket içiyorum yine
sigarayı bırakmanın kolay yolu adlı kitabı okuyun diyorum başka söze gerek yok zaten. hastalanmayı beklemeyin kendinize bunu yapmayın, 10 yıldır 1 paketin üstünde sigara içmiş biri olarak söylüyorum.bırakmak çok kolay biz gözümüzde büyütüyoruz, defalarca krizlere girerek bıraktım, ama sonuncusu kolay oldu demek ki o krizler psikolojikmiş, biz yaratıyoruz.
allen car ın kitabı sanırım o
kitabı indireli belki 2 yıl oldu ama ilk 50 sayfasından sonrasını hiç okumadım biliyomusun
içimden gelmedi nedense ya da kaçıyorum
şiddetle tavsiye ediyorum psikoloji alanında çalışan biri olarak rahatlıkla söyleyebilirim ki bu kitap kendiyle çelişmiyor, ayakları yere basan bir kitap. ben bu konu nedeniyle siteye üye oldum zaten bakar okur çıkardım artık birazda yazayım dedim :) okumalısınız mutlaka, hem ne kaybedersiniz ki en kötü şu anki durumunuzda olursunuz. ben sigarayı ölürümde bırakmam diyen biriydim, yani aklımın ucundan bile geçmezdi bırakmak, üst üste 5-6 dal sigara içme rekorum bile var kendi çapımda, doymazdım sanki, amaaaaaaaaa bitti gitti hepsi, kokusuna tahammülüm yok artık, berbat kokuyormuşum bir zamanlar. kısacası,, okuyunuz efenim, kendinize bir iyilik yapınız..
aslında haklısın kaybedilecek birşey yok ki
başladığımda beni pek sarmamıştı ya da dediğim gibi ben isteksizdim
tavsiyen için teşekkür ediyorum umarım bende senin gibi kurtuldum bitti artık msjlarıyla burda olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?