- 12 Temmuz 2017
- 28
- 2
- 1
- 35
- Konu Sahibi Creyzzzzzzzz
Ameliyata 10 gün kaldi ve ben hala birakamadim. Ameliyatin stresinden cok bu sigara stresi sardi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İcimi rahatlattin canim ya. Dr 2 hafta kala birak dedi her sigara icisimde bu son diyorum ama bi turlu birakamiyorum. Cok korkuyorum ya ameliyat sirasinda bisey olursa diye. Benim kemik duzeltilecek senin de aynimiydi bayilip ayilmada problem yasadinmi canim bide ne kadar iciyodunMalesef ben hatta ameliyat günğm yaklaştıkça daha çok içtim stres yapıp ameliyattan çıktım ertesı gün yine içtim 20 gğn oldu hala içiyorum ama benim morluklarım falan hemen indi öksürük boğaz kuruluğu yaşamadım hatta tamponlar varken 4.gün nefes almaya başladım herkezde aynı etki olmayabılıyor ne kadarsa az için bırakamamış birş olarak bırakın diyemıyorum inş en az sıkıntıyla atlatırsınız
Benimde deviasyon oldu cnm kemik eğriliği vardı konkalar büyümüştü nefes alamıyodum alerjik rinit cabası hiç bir sıkıntı yaşamadım cnm narkoz verılırkende uyanırkende öksürük vs.. her bünye bir olmuyor kusanlar falan oluyomuş birde şu öksürme meselesi takılan entübe hortumuyla alakalı burdada iş anestezi uzmanına düşüyo bence ne kadar içiyodun dersen valla yalansız bir paket e yakın ameliyattan bir gğn önce anestezı uzmanıyla götüştğm zaten soruyolar içiyomusun diye içiyorum dedım bu gün içmeyin dedi bir iki tane içebilirmıyım çok stresliyım dedim ama lütfen ikiyi geçmeyın dedi inş sende benşm gibi rahat atlatırsın ben sabah ameliyat oldum 6.30 akşam üstü 4 de çıkyım ve bulgarıstanda yaşıyorum 6 saat yolculuk yaptım okadar ıyıydımİcimi rahatlattin canim ya. Dr 2 hafta kala birak dedi her sigara icisimde bu son diyorum ama bi turlu birakamiyorum. Cok korkuyorum ya ameliyat sirasinda bisey olursa diye. Benim kemik duzeltilecek senin de aynimiydi bayilip ayilmada problem yasadinmi canim bide ne kadar iciyodun
Bende ayni senin gibi 1 pakete yakin iciyorum insallah iyi gecer canim ya senin adina cook sevindim ne guzel atlatmissin darisi banaKeşke bırakabılsek hiç içmesek
Bende simdi bile oluyo oksuruk bide ameliyattan cikinca dusunemiyorumbeen hemde 2 paket içiyodum azaltmaya çalıştım olmadı ameliyattan sonraki 3 gün günde 1 tane içtim sonra full devam ettim kesinlikle tavsiye etmiyorum morluklarım çoook uzun sürdü oksijen az gittiği için bırakamıyorsanızda olabildiğince az için bişey olmaz benm gibi içmeyin :)
ayrıca ameliyattan çıkınca boğazınız kötü kupkuru oluyor bide sigara içiyorsanız ben hiç öksürmem ameliyattan sonra öksürük krizi tutmuştu
Bide sey soruyum canim. Ameliyata girmeden burun kıllarini aldinizmiKeşke bırakabılsek hiç içmesek
Yok cnm doktorumda oyle birşey söylemediBide sey soruyum canim. Ameliyata girmeden burun kıllarini aldinizmi
Tamam canim cok tesekkur ederim.Yok cnm doktorumda oyle birşey söylemedi