Sigarayı bırakmadan ameliyat olan var mi

Giderken de içtim. Çıktıktan 1 gün sonra da yine içmeye başladım. Aynı stresi bende yaşadım. Ama birakamadim. Esimden bir dünya azar isittim bu konuda. Ameliyattan sonra burun tıkalı olduğu için nefes sıkıntısı yaşadım açıkçası. Sen yinede paket paket içme bence. Az az ihtiyaç kadar

been hemde 2 paket içiyodum azaltmaya çalıştım olmadı ameliyattan sonraki 3 gün günde 1 tane içtim sonra full devam ettim kesinlikle tavsiye etmiyorum morluklarım çoook uzun sürdü oksijen az gittiği için bırakamıyorsanızda olabildiğince az için bişey olmaz benm gibi içmeyin :)
ayrıca ameliyattan çıkınca boğazınız kötü kupkuru oluyor bide sigara içiyorsanız ben hiç öksürmem ameliyattan sonra öksürük krizi tutmuştu

Malesef ben hatta ameliyat günğm yaklaştıkça daha çok içtim stres yapıp ameliyattan çıktım ertesı gün yine içtim 20 gğn oldu hala içiyorum ama benim morluklarım falan hemen indi öksürük boğaz kuruluğu yaşamadım hatta tamponlar varken 4.gün nefes almaya başladım herkezde aynı etki olmayabılıyor ne kadarsa az için bırakamamış birş olarak bırakın diyemıyorum inş en az sıkıntıyla atlatırsınız

Malesef ben hatta ameliyat günğm yaklaştıkça daha çok içtim stres yapıp ameliyattan çıktım ertesı gün yine içtim 20 gğn oldu hala içiyorum ama benim morluklarım falan hemen indi öksürük boğaz kuruluğu yaşamadım hatta tamponlar varken 4.gün nefes almaya başladım herkezde aynı etki olmayabılıyor ne kadarsa az için bırakamamış birş olarak bırakın diyemıyorum inş en az sıkıntıyla atlatırsınız
İcimi rahatlattin canim ya. Dr 2 hafta kala birak dedi her sigara icisimde bu son diyorum ama bi turlu birakamiyorum. Cok korkuyorum ya ameliyat sirasinda bisey olursa diye. Benim kemik duzeltilecek senin de aynimiydi bayilip ayilmada problem yasadinmi canim bide ne kadar iciyodun

bn realselfte yazmıştım yabancı doktorlar çok katı bakıyo bu olaya eğer hastam sigarayı bırakmazsa ameliyatı yapmam diyenbile var bırakman şart değil ama çok azaltmaya çalış zatn ameliyattan sonra cnaın çok istemiyor

İcimi rahatlattin canim ya. Dr 2 hafta kala birak dedi her sigara icisimde bu son diyorum ama bi turlu birakamiyorum. Cok korkuyorum ya ameliyat sirasinda bisey olursa diye. Benim kemik duzeltilecek senin de aynimiydi bayilip ayilmada problem yasadinmi canim bide ne kadar iciyodun
Benimde deviasyon oldu cnm kemik eğriliği vardı konkalar büyümüştü nefes alamıyodum alerjik rinit cabası hiç bir sıkıntı yaşamadım cnm narkoz verılırkende uyanırkende öksürük vs.. her bünye bir olmuyor kusanlar falan oluyomuş birde şu öksürme meselesi takılan entübe hortumuyla alakalı burdada iş anestezi uzmanına düşüyo bence ne kadar içiyodun dersen valla yalansız bir paket e yakın ameliyattan bir gğn önce anestezı uzmanıyla götüştğm zaten soruyolar içiyomusun diye içiyorum dedım bu gün içmeyin dedi bir iki tane içebilirmıyım çok stresliyım dedim ama lütfen ikiyi geçmeyın dedi inş sende benşm gibi rahat atlatırsın ben sabah ameliyat oldum 6.30 akşam üstü 4 de çıkyım ve bulgarıstanda yaşıyorum 6 saat yolculuk yaptım okadar ıyıydım

been hemde 2 paket içiyodum azaltmaya çalıştım olmadı ameliyattan sonraki 3 gün günde 1 tane içtim sonra full devam ettim kesinlikle tavsiye etmiyorum morluklarım çoook uzun sürdü oksijen az gittiği için bırakamıyorsanızda olabildiğince az için bişey olmaz benm gibi içmeyin :)
ayrıca ameliyattan çıkınca boğazınız kötü kupkuru oluyor bide sigara içiyorsanız ben hiç öksürmem ameliyattan sonra öksürük krizi tutmuştu
Bende simdi bile oluyo oksuruk bide ameliyattan cikinca dusunemiyorum

Back
X