Sigarayi birakmak istiyorum ! Yardim

Benimde eşim iciyo oyuzden bende bırakamiyorm ya aksam yatmadan once ic ve dislerini fırcalamadan yat sabah o koku o pis tat belki bıraktırır canm sana buda bi yöntem 😀
Sabah kusarim herhalde 😂😂 her yöntemi denicem yeterki kurtulayim bagimlilik cok zormus ts ederim cnm😇

Denicem bnm dusuncemde bebegim olursa birakirim diedi olmadi ayni balgam olayi fln ama zorlaniyorum kilo alirsam yemege dusersem die zorlucam bide adette olamadim stres yaptim cocugumda olmuyo moralim bozuldukca iciyorum napcam bilmiorum ama her yolu denicem örguye baslarim olmadi elimde is olursa aklima gelmez belki sakiz fln her yolu denicem ts ederm o kadar samimi o kadar guzel yazmissinki etkilendim bna umut oldum yaparim insallah bi gun bnde senin gibi 😍🥰
Tabi ki yaparsin✌🏻 bizde annelik güdüsü sigara içme isteğinden dha yüksek🥰😊

Arayıp bi konuşucaz bizde her yerde fiyat aynı mı bilmem canım kilo verme için de kullanılıyormuş bu yöntem mesela ekmek fln siliniyomuş bünyeden çok ilginç geldi bana
Bncede baya ilgincmis umarim dogrudur ama pahalidir gercekse

Bu konu hakkında geçenler de bende paylaşım yapmıştım video sayesinde tam 23 gün içmedim biranlik gafletle yaktım ne yazık ki devamı geldi yeniden birakicam inşallah bu aralar yine bırakma düşüncesindeyim ama icraat yok 😑

Bu konu hakkında geçenler de bende paylaşım yapmıştım video sayesinde tam 23 gün içmedim biranlik gafletle yaktım ne yazık ki devamı geldi yeniden birakicam inşallah bu aralar yine bırakma düşüncesindeyim ama icraat yok 😑
Ne guzel ayni bn gerci sen ii birakmissin 23 gun biraksam hic baslamam walla birak 23 u bir hafta bile bnm icin cok ii 😂

Bu konuyu yazıp yazmamakda cok kararsızdim bir cok konuda tepkili insanlar oluyo ve bana destek lazım köstek degil.
Evet sigarayi birakmak istiyorum.
Rabbim nasip etti zor gucele bi evimiz oldu kayinbabamla birlikde esim kredisini ödüyor bende yeni ev yeni başlangic diyip evimize tasindigimiz ay bir gunde kapanmaya karar verdim cooook istiyodum zaten cokda mutluyum. 6 7 ay oldu guzelde gidiyo kapaliligim sadece kapanmakla olmaz kotu seylerden vazgecmeyi dusundum sigara gibi ve zaman gectikce sigaranin bana zarar verdigini fark ettim her ilk icişimde agirlik cöküyo enerjimi aliyo bisey yapasim gelmiyo cok icince bogazlarim sisiyo ayiptir solemesi sabahlari balgam kusuyorum resmen vucudum yeter diyo liseye basladigim seneden beri iciyorum ve ben guatir hastasiyim geceleri gıcık tutmasin die naneli seker yiyorum yoksa uyutmuyo vurus ciktigindan beri disarida cikasim gelmiyo oksurursem millet döver iste degisik bakar die ama test yaptirdim vurus yok bi oksurugum var sigaradan. Birakmak istiyorum hemde cok ama biliyorum bahanelerim cok kilo alicam saniyorum yiyecek ariyo gozum , evde tum gun tekim aktivite bulamiyorum artik ev iside cabuk bitiyo gozum sigara ariyo wc gibi sorunlarimda var takinti iste ne önerirsiniz napmaliyim sigara biraktirma sakizi yapiskani demeyin denedim daha önce bazen kendimi sıkınca gunde 5 tane icebiliyorum cocuk istiyosam temiz saglikli bi vucut vermeliyim ona sonucda 9 ay kötü bi yaşam alani olsun istemiyorum henuz olmadi bebegim belkide bu sebebdendir diorum.
Yardım ederseniz cok mutlu olurum uzun yazdim k.bakmayin allah razi olsun.
Canim benim Rabbim isini kolaylastirsin. 4 ay once kendi konumu acmistim okumani tavsiye ederim 5 ay oldu Rabbimin izni ile sigara denen illeti birakali kurtulali elhamdulillah🥰
Ve bende tatliya dustum kiloda aldim 3 ayda, ama suan gectihimiz cjma diyet grubundan mezun oldhm 7 haftada hemd esuan daha da sporuna hemesine dikkate den biri oldum daha saglikli hissediyorum kendimi🥰

Canim benim Rabbim isini kolaylastirsin. 4 ay once kendi konumu acmistim okumani tavsiye ederim 5 ay oldu Rabbimin izni ile sigara denen illeti birakali kurtulali elhamdulillah🥰
Ve bende tatliya dustum kiloda aldim 3 ayda, ama suan gectihimiz cjma diyet grubundan mezun oldhm 7 haftada hemd esuan daha da sporuna hemesine dikkate den biri oldum daha saglikli hissediyorum kendimi🥰
Ts ederim cok zorlaniyorum arada tek tuk yakiyorum istemsizce aklima her cocuk gelisinde ve olmayisinda tutamiyorum sanirim bi cok konuda kndimle sawasiyorum umarim bi gun tamamen birakabilirim ts ederim.

Ts ederim cok zorlaniyorum arada tek tuk yakiyorum istemsizce aklima her cocuk gelisinde ve olmayisinda tutamiyorum sanirim bi cok konuda kndimle sawasiyorum umarim bi gun tamamen birakabilirim ts ederim.
Ben de aklima cocuk sahibi olmak geldikce ve olmadikca dertlenip dertlenip yakiyordum bir tane. Ama coxuk sahibi olabilmek icin saglikli yumurtalik gelisimi olmali ve sigara yumurta gelisimini fazlasiyla etkiliyor. Bunu dusunerek uzaklasmaya calis. Her sigara icisinde yumurtaliklarin icin kotuluk yapiyorsun ve dha da uzaklasiyorsun. Bu dusunce aklinda olursa daha bi şevkle uzaklasirsin 🥰✌🏻

Ben de aklima cocuk sahibi olmak geldikce ve olmadikca dertlenip dertlenip yakiyordum bir tane. Ama coxuk sahibi olabilmek icin saglikli yumurtalik gelisimi olmali ve sigara yumurta gelisimini fazlasiyla etkiliyor. Bunu dusunerek uzaklasmaya calis. Her sigara icisinde yumurtaliklarin icin kotuluk yapiyorsun ve dha da uzaklasiyorsun. Bu dusunce aklinda olursa daha bi şevkle uzaklasirsin 🥰✌🏻
Deniyorum gercekten ama sabah 11 gece 3 4 gibi yatiorum dusun dusun biliorum ii degil ama uyku gelmiyo keske herkez gibi olabilsem herseyim olabilse adet duzenim , takmasam , normal dawransam herkez gibi irademe sahip cikabilsem oruc tutarken farkli ama dusunurken kndimi kaybediorum sanki ts ederm cnm insallah toplucam en azindan baya azalttimi dusunuyorum bi geceleri sorun.

Back
X