Gercekten enerji farkını 4. Gun farketmeye basladım umarım bir daha tuzağ düşmem:)G Giz05 canim oncelikle tebrik ederim seni :)) Ben de 6 yil kullandim birakali 1 yil oldu. Kilo alimini onlemek imkansiz diyebilirim. Surekli biseyler atistirmak isticeksin sigaranin eksikligini bastirmak icin. Ben 47 kiloydum su an 55 kiloyum ama duzenli sporla kas yaparak aldim kilomu ve su an kilolu degil saglikli gorunuyorum, ben de spor salonuna gitmedim evde yapiyorum sporu. Kesinlikle spora baslamani oneririm yani. Bi de soyle bi durum var, aldigin bi kac kilo sigara bagimlisi olmaktan daha kotu kesinlikle degil. Cildinde, enerjinde, ses tonunda, kokunda, dislerinde farki hissediceksin hatta sabah hic olmadigin kadar dinc uyanmaya baslicaksin. Inan bana bunlar cok daha onemli. Umarim sigara bi daha seni kandirmaz canim :)
Dört günde kendinizi toprlamışsınız ne güzel banada umut oldunuz ben aylarca kilo üstüne kilo alınır falan diye dusunuyodum:) takip edicem konunuzu kesinlikle:)Ben de bırakmak için bir çok yöntem denedim ama kilo aldıkça geriye döndüm. Bu sefer hazırlıklı davrandım. 17 gündür içmiyorum. Hem diyet hem sigara bırakmak birlikte yürümez. Ben ilk günlerde yemek konusunda kendime izin verdim ve deli gibi yıllardır yemediğim ama sevdiğim yiyecekleri yedim dört gün. 2kg. aldım. Sonra kendimi yavaş yavaş toparlamaya başladım. Bugün itibariyle aldığım kilodan 800gr. kaldı geriye. Onu da vereceğim çünkü zor günleri atlattım sayılır. Spor şart ve bol su, sık sık az az kalorilere dikkat ederek yemek vs. bedelleri var yani. Zararlı alışkanlıklar bölümünde 21 gün başlığında konu açtım yaptıklarımı yaşadıklarımı orada yazıyorum gün gün. İstersen göz atabilirsin. Kolaylıklar diliyorum. Umarım başarırsın.
Bugün bıraktım nikotin sakızını kendimiBir de nikotin sakızı bantı vs kullanmanı önermiyorum çünkü bizi bağımlı yapan nikotin zaten bir yararı olmuyor.
Kandırmak için kullanıyordum ama artık onuda bıraktım çok şükür teşekkür ederim:)