- 9 Temmuz 2012
- 2.814
- 2.062
- 333
- Konu Sahibi cennetyarim
-
arkadaşlarrr
benim eşim çok sigara içiyor onu bıraktırmak için cok uğraşıyorum annem hele tam tiryaki. ama eşim yavastan sanki bırakmak istedigi sinyalini veriyor. bugun tv de izledim. karabaş otu ve tere bitkisi bıraktırmada cok önemli yardımcılarmış. kkarabaş otunun nasıl yapıldgını unuttum ancak sigara istegi gelince ondan bir yudum içince hemen geçiyormus. inşaallah bende bunu kullanarak esime bıraktırıcam. dolaylı yoldan intihar etmese insanlar , şu zararlı maddelerden para kazanan kan emicileri mutlu etmese keşke... sağlıklı günler sağlıklı ömürler dilerim herkese ailemize sevdiklerimize vatanımıza.
benim eşimde şu son zamlardan sonra bırakmaya çalışıyor. devlet hastanesinde sigarayı bırakma bölümü var. işte 1 saat video seyrettirilip konuşma yapılıyor. ardından Zyban diye bir ilaç veriyorlar.eşim gitti. ilacı kullanıyor. ilaç bittiğinde tekrar isteyebiliyormuşsun . eczanelerdende alınabiliyor ama pahalı. ona sordum ilacı içdiğinde etki ediyormu diye eve dedi canını istetmiyormuş.ama bence beyinde biter diye düşünüyorum.
ben onun bırakacağını düşünmüyorum.şu zamlar canını sıktı . ama 1 haftadır paket almıyor. ama eminin gün içinden arkadaşlarından bulup içiyordur.ben ona dedim sen bırakamassın sende o iradeyi görmüyorum. belki gaza gelirde bırakır diye düşündüm bana demesinmi evet herşeye iradem var ama malesef sigara konusunda yapamıyorum:26: ya hastalık gibi sanırım bu illet ben anlamadım gittiİnş eşiniz bir an önce bırakır arkadaşım çevremde o tür yerlere gidip bırakıp başlayan insanlar var o tür yerleri kötülemiyorum yanlış anlaşılmasın ama sigara bırakmak istenince önce beyinde bitmesi gerek dediginiz gibi.
ben onun bırakacağını düşünmüyorum.şu zamlar canını sıktı . ama 1 haftadır paket almıyor. ama eminin gün içinden arkadaşlarından bulup içiyordur.ben ona dedim sen bırakamassın sende o iradeyi görmüyorum. belki gaza gelirde bırakır diye düşündüm bana demesinmi evet herşeye iradem var ama malesef sigara konusunda yapamıyorum:26: ya hastalık gibi sanırım bu illet ben anlamadım gitti
Çevremde günde 3 paket sigara içip ve aniden bırkanları görünce diyorumki demekki bırakmak isteyince bırakılıyormuş aslında eşiniz sigarı bırakma işlemine girmiş ve arkadaşlarının destek olması gerek sigara isteyince vermemeleri gerek ama gel görkü bu tür durumlarda pek destek olmuyorlar sen bırkamazsın 1 taneden bişey olmaz diyorlar.
bu karabas otunu kaynatıp mı içircez tereyle beraber mı yalnız mı nerden duydunuz zararları olmasın bıde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?