Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mecbur karısmalıyım canm dr cocuk olması ıcın bırakması gerekıyo dedi hızı düşürüyomuş yoksa eskıden bende karısmıyodum....çok sıkan bi insan deilm eşimiKarışmamak ...
kafasına koyması için ne yapabilirm canım ? fikirlern var mıBir arkadaşım sigarayı bıraktırma merkezlerinden birine gitti. Üzerine bir çip taktılar. Üçüncü gününde içmeye başladı.
Sonra ilaçla bırakmayı denedi, bir hafta sonra yine tüttürüyordu.
Psikolojik yardım aldı, birkaç ay içmedi. Sonra ilk duygusal anında sigaraya sarıldı.
Bir başka arkadaşımsa bunların hiçbirine ihtiyaç duymadan, ben sigarayı bırakıyorum, dedi ve o günden beri 3 yıl geçti, hala içmiyor.
Buradan çıkardığım sonuç, bu işin irade ve istek meselesi olduğu. İnsan kafasına koyunca bırakıyor, onun dışındaki yöntemler sadece yardımcı olabilen şeyler, çözümün büyük bir kısmını oluşturmuyor.
bırakmıyolar canım benımkı urasıyo azaltıyo ama geri bi bakmısımki eskısı gıbı olmusBende bu konudan muzdaribim ya . nisanliyken söz verdi evleninceye kadar birakcam diye ama evleneli 2 ay oldu hic gelisme yok. Konuyu actigimda birakcam diyo ama hicbir icraat yok cok mutsuzum denemedgim sey kalmadii
varıkosel sıkıntısı mı var esınızın acaba ? benım esım gunde bır paket ıcer hemde senelerdır masallah benden saglam , kolay kolay hastalanmaz, bebısımız de yolda gelıyor zaten..mecbur karısmalıyım canm dr cocuk olması ıcın bırakması gerekıyo dedi hızı düşürüyomuş yoksa eskıden bende karısmıyodum....çok sıkan bi insan deilm eşimi
teşekkürler canım inşallahmaaesef içen kişi istemediği sürece bıraktıramazsınız. ben de eşim de sigara kullanıyoruz eşim bazen öksürdüğünde çok üzülüyorum etkiliyor artık bırak diyorum sen bırak ben de bırakacağım diyor(bahane işte) e ben bırakamıyorum o d bırakmıyoren iyi ihtimal bir kere tamam derse sigara bırakmaya yardımcı ilaçlar var onlardan al eşine inşallah bırakır.
ewet canım malesef varıkosel var sıgarayı azalttıgı ıcın degerlerımz biraz yukseldı çok şükür çok düşük deil degerler ama endişlenıyorm yınede çok üzülüyorum o içtikçe bebegım olmazsa diyevarıkosel sıkıntısı mı var esınızın acaba ? benım esım gunde bır paket ıcer hemde senelerdır masallah benden saglam , kolay kolay hastalanmaz, bebısımız de yolda gelıyor zaten..
bende pek sevmıyorum kendım eskıden sosyal ıcıcıydım ondan karısmıyorum ama saglıgını dusundugumden bazen az ıc dedıgım oluyor ama bılıyorum kı benı bırakır sıgarayı bırakmaz cunku ondan buyuk zevk alıyor
esınızın kendısının ıstemesı lazım yoksa ne yapsanız bırakmaz...
Ne blofler yaptim. Babamin evine giderimden tutta ayni yatakta vir daha yatmayiza kadar ama hicbiri ise yaramadi. Hatta gecen gun dedimki bu siagara yuzunden sana bisey olursa seni asla affetmem sonrada gider evlenrm. Bunu bile dedim yani ama yok yani. Onceden kahvaltidan evvel 4,5 sigara iciyodu artik onu biraktirdm kahvalti oncesi icmiyo. Yavas yavas olcak heraldebırakmıyolar canım benımkı urasıyo azaltıyo ama geri bi bakmısımki eskısı gıbı olmus![]()
Kafaya koymak insanın kendi kendine verebileceği bir karar ama bu kararı almasında teşvik edici olabilirsiniz bence. Mesela çocuğuyla, ailesiyle daha uzun bir ömür geçirme şansı varken, kendini yavaş yavaş öldürdüğünü anlatabilirsiniz. Aynı yatakta yattığınız insanın sigara kokmasının sizi nasıl rahatsız ettiğini, onun sağlıklı bir hayat sürdüğünü görmenin sizi de daha mutlu, huzurlu hissettireceğini, şuan etkilerini görmüyor olabilir ama ileri ki yaşlarda çekeceği sıkıntıların hem kendi hayatını hem sizinkini nasıl zora sokacağını söyleyebilirsiniz. Ama neticede iş insanın kendisinde bitiyor maalesef.kafasına koyması için ne yapabilirm canım ? fikirlern var mı
mecbur karısmalıyım canm dr cocuk olması ıcın bırakması gerekıyo dedi hızı düşürüyomuş yoksa eskıden bende karısmıyodum....çok sıkan bi insan deilm eşimi
azaltıyo sonra tekrar çoğaltıyo canım çaba sarfetmıyo deıl ama tam olarak bırakmıyoNikotin bi bağımlılıktır vücut bunu ister.
Azaltmasını sağlayabilirsiniz bırakması bırakmaya hazır olması lazım.
Elektronik sigara alın el tiryakiliği falan varsa giderebilir.
merhaba kızlar eşim ne yapsamda sigarayıı bırakmıyor önerileriniz var mı bana ?
hiçbişey işe yaramıyo gerçekten...Ne blofler yaptim. Babamin evine giderimden tutta ayni yatakta vir daha yatmayiza kadar ama hicbiri ise yaramadi. Hatta gecen gun dedimki bu siagara yuzunden sana bisey olursa seni asla affetmem sonrada gider evlenrm. Bunu bile dedim yani ama yok yani. Onceden kahvaltidan evvel 4,5 sigara iciyodu artik onu biraktirdm kahvalti oncesi icmiyo. Yavas yavas olcak heralde
denedim canım yataga gırıncı çok rahatsız oluyorm dedim kendimi çekincede kızıyo bu defaüniversitedeyken bir erkek arkadaş yanıma gelmişti. berbat kokuyordu.
dönüp "sen sigara mı içtin?" diye sordum sadece.
o da "evet" dedi.
"belli" dedim yüzümün fena değiştiğine eminim. ve duramayıp gittim oradan.
sonra sigarayı bırakmış. hala konusu geçer aramızda.
sanırım iğrendiğinizi belli etseniz etkili olabilir.
mesela ben kendimi yatakta sigara içen biriyle düşünemiyorum. Allah korusun.
Siz de yatağa gelince öpmek falan isterse sigara kokusundan dolayı kendinizi çekin. belki anlar işe yarar.