Öncelikle gercekten bırakmak istemen gerekli. Ben 6-7 yıldır gunde ortalama 1.5 pakey sigara içen biriydim ki eşim de kullanıyordu. Agustos 28 de dedim ki bırakıcam en son paketi o zaman aldım aklıma getirmedim bide allen car ın videosunu izledim bir de gebelik düşündüğümden bırakmalıydım sağlıklı bir gebelik için . İste insan istikrarlı bir varlık isteyipte yapmayacağı bişi yok . Aklına geldikçe de allaha dua et. Bıraktık sonra vucudundaki değişimleri gördülçe keske hiö içmeseydim diyeceksin. Yüzünün aydınlığı, nefes alışın, dinç uyanışın , dişlerini fırcsladan bile sigaranın bogazında sabah kokması güzel duygular inan ve guven bir gün öleceğiz ama bunun sebebi sigara olmamalı .
Aynenn size katılıyorum once beyınde bıtırmek gerek bende bırakmak ıstıyorum ama tam cesaret edemedim daha peki bıraktıgınızda aklınıza geldıkce neler yaptınız anlatırmısınız bana abur cubura yonelmek ıstemiyorum sigara içme ıstegı geldıgınde onu ne ile bastırabilirim?
Aynenn size katılıyorum once beyınde bıtırmek gerek bende bırakmak ıstıyorum ama tam cesaret edemedim daha peki bıraktıgınızda aklınıza geldıkce neler yaptınız anlatırmısınız bana abur cubura yonelmek ıstemiyorum sigara içme ıstegı geldıgınde onu ne ile bastırabilirim?
Bunu istemek bile bırakmaya eşdeğer bence. Farenjit olmuştum nisan ayinda 1hafta ateşli yattım boğazım şiş acıyordu. İçmedim sonra iyilestim canım icmek istemedi kendi kendime icmicem artık dedim ic ic nereye kadar ozamandan beri kullanmıyorum insallah sende bırakırsın
Bunu istemek bile bırakmaya eşdeğer bence. Farenjit olmuştum nisan ayinda 1hafta ateşli yattım boğazım şiş acıyordu. İçmedim sonra iyilestim canım icmek istemedi kendi kendime icmicem artık dedim ic ic nereye kadar ozamandan beri kullanmıyorum insallah sende bırakırsın
Bırakılır bende az içiyordum krizlerim olmuyodu çalışırken sadece sabah ve öğle molasinda içiyordum ama aksam evde icerdim baya bosluktandi benimkisi. Oyuzden cok zorlanmadim
Babam gunde 2.5 paket içermis zamanında doktor demiş bırakacaksın baba olmak istiyorsan babam bir anda bıçak gibi kesmiş sadece kafada biter der hep kafamda bitirdim içmedim der 27 yıl olmuş şimdi sigara kokusu alınca midesi bulanır ins bu illetten en kısa zamanda kurtulursunuz darısı da benim eşime ve tüm sigara içenlere