Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
4h3g hamileyim, sigara kullanıyorum have yemile kalmadan önce de bırakmaya çalışıyordum ama şu an mutlaka bir an önce bırakmam gerekiyor ama çok zorlanıyorum hamileyken sigarayı bırakanlar yardımcı olabilir mi?
paketi çöpe atıyorsun çakmakları kült ablalrını birine veriyorsun sigarasının yakınına 15 metre bile yaklaşmıyorsun. içmiyorsun işte o kadar. o çocuğu dumana boğmaya hakkın yok.
Benim de bebeğimi dumana boğma gibi bir niyetim yok zaten. Bu konuyu açmamdaki amaç da bu. Zorlandığım için fikir edinmek istedim.
Ben ilk bebişimi kaybettikten sonra çok daha fazlalaştırdım önceden bu kadar içmiyordum. Ama yine de hamileliğimi öğrendikten sonra o kadar çok içmiyorum. Bazen elime alıyorum sonra bir an aklıma geliyor bırakıyorum. Bazen de tam yakıyorum bir kere ictikten sonra hemen söndürüyorum. Bugün hiç içmedim elime de almadım ama sürekli aklımda.Biraz zor oluyo bırakmak ama inan bana ilk zamanları atlatınca gerisi olay geliyo. Bir de şu çok ömemli. Ben en çok sinirli ya da stresli olduğum zamanlarda içmek istiyordum. Bu nedenle seni sinir eden ya da stres yaratan herşeyden uzak durman çok önemli.
Canım ben hamile olduğumu öğrendiğim anda bir tane içip sonra da bıraktım.Bir daha içmedim. Açıkçası ben bile inanamadım birden sigarayı bıraktığıma.Bazen sinirlenince ,gergin olunca canım istiyor gibi ama içmeye hiç niyetim yok. Sağlıklı bir şekilde bebeğim doğsun da başka birşey istemiyorum.Bence sen bebeğinin sağlığı için içmemen gerektiğini düşün, sağlığında bir sorun olursa sigara içtiğin için vicdan azabı duyarsın.Sigarayı Bırakmanın Kolay Yolu diye bir kitap var, hatta internette videosu da var, onu izle ve kitabı oku canım.4h3g hamileyim, sigara kullanıyorum hamile kalmadan önce de bırakmaya çalışıyordum ama şu an mutlaka bir an önce bırakmam gerekiyor ama çok zorlanıyorum hamileyken sigarayı bırakanlar yardımcı olabilir mi?
4h3g hamileyim, sigara kullanıyorum hamile kalmadan önce de bırakmaya çalışıyordum ama şu an mutlaka bir an önce bırakmam gerekiyor ama çok zorlanıyorum hamileyken sigarayı bırakanlar yardımcı olabilir mi?