- 14 Haziran 2019
- 16.043
- 81.284
- 598
- Konu Sahibi Bellasimaa
Bekarken de sevişkendim ve asla pişman olmadım. Yanlış önermeniz ve tuhaf yazım dilinizle insanı geriyorsunuz okuduğum en manasız şeydi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Var bi akrabalıkBu üye yoksa Ferhansın muhafazakar olanı mı![]()
![]()
Gerçi annemlerin komşusu vardı "kocam benim boynumdan aşağısını görmedi" demişti. O zaman da çok gülmüştüm.Şaşırma bence. Kızın biri de twit atmıştı balayından. Elin adamıyla tatile çıktım inanamıyorum diye.![]()
Niye? Hep karanlıkta mı sevişmişler yorgan altında?Gerçi annemlerin komşusu vardı "kocam benim boynumdan aşağısını görmedi" demişti. O zaman da çok gülmüştüm.
Daha ironik kısmı kocana göstermediğini doktorla ölünce yıkayanlar görüyorGerçi annemlerin komşusu vardı "kocam benim boynumdan aşağısını görmedi" demişti. O zaman da çok gülmüştüm.
Demek kiNiye? Hep karanlıkta mı sevişmişler yorgan altında?![]()
Ama onlar kadın doktor tercih ediyorlar genelinde. Yıkayanlar da kadın, sorun kocan da olsa erkeğin görmemesi.Daha ironik kısmı kocana göstermediğini doktorla ölünce yıkayanlar görüyorDeğdi mi şimdi bu kadar saklamana
![]()
Aman ne büyük başarı kukumu kimseye göstermedim kimse görmeden böcekler yediAma onlar kadın doktor tercih ediyorlar genelinde. Yıkayanlar da kadın, sorun kocan da olsa erkeğin görmemesi.
"Kocamla seviştim çok pişmanım" diye konu da açılmamış ama ona şaşırmış.Pişman olmayan gelip neden konu açsın hanımefendi, ne desin yani yihuuuu evlenmeden zevüştüm heç de pişman değilim mi desin ahahahah ne münasebet ya?Millet derdine çözüm aramaya konu açıyor, memnun olduğu tercihlerini sorgulatmaya değil.
aynen ben de, +1 yazalim arkadasa...Evlenmeden cinsellik yasadigim icin pisman degilim. Pisman olmayan bir kisi tanimis oldunuz su an :)
Memnun kaldığım hiçbir şeyden pişman olmam. Kaldıramayacak olan yaşamasın zaten ya, evlenmeyi beklesin. Sonra birileri dert ediyor oturduğu yerden.Evlenmeden cinsellik yasadigim icin pisman degilim. Pisman olmayan bir kisi tanimis oldunuz su an :)