Siğil

Sadece dışarıda mı var daha önce gittin mi göstermeye
AMa sana tek dediğim şey kendini yıpratma senin gibi benimde yaşım küçük henüz 20 yaşındayım yapcak bişey yok yaptık bı hata tek yapmamız gereken sürekli o siğilleri yaktirmak ve bağışıklık sistemini güçlendirmek 2 yıl içinde kendini atıyor zaten üzülme mümkün oldukça da annenle hastaneye gitme

Evet zaten artık annem makatın yaktı bitti diye bildiği icin daha haberi olmaz. Sadece cok endişeliyim vulva da da var kcüük kücük. Umarım riskli olan bir tip değildir de takılınca halledilir ve iceride yoktur

Kuzum malesef bu hemen geçen bişey değil tekrar çıkabilir tabi inşallah çıkmaz 1 veya en fazla 2 yıldan atılan bişey hpv bu zaman icinde senin bağışıklık sistemini güçlendirmen gerek hep

Kuzum malesef bu hemen geçen bişey değil tekrar çıkabilir tabi inşallah çıkmaz 1 veya en fazla 2 yıldan atılan bişey hpv bu zaman icinde senin bağışıklık sistemini güçlendirmen gerek hep
Evet ben suan sadece doktor sürekli kanserden bahsettiği icin içeride varsa eğer onlardan korkuyorum riskli Bi tipse

Arkadaşlar tekrar buradayım. Bunu yazdıgım da makatta ki siğillerimi yaktırmıştım ve suan Bi tane daha çıktı. Doktor zayen tek seferde geçmez demişti o yüzden randevu aldım. Ama o kadar kötü bir işlemdi ki benim İcin. Elektrik vererek yakıyor kesiyormuş gibi hissettiriyor( belki de kesiiiyor işlemi görmediğim icin o an bilmiyorum) genital dekiler icin gittiğimde bu şekilde olmadı zaten dışarıda oldukları icin kadın doğumdaki kadın sadece asit gibi yakan Bi şeyle dokundurdu tek tek 15 dk acısı oluyor ve geçiyor kanama yok uyuşturma olayı yok. Ama makat beni cok korkutuyor gerçekten

Çok geçmiş olsun koterle mi işlem yapıyor. Birde kaç ay sonra tekrar çıktı. Bende basür var büyük şişliklerden ama normal siğil var mı bilemiyorum makat siğili nasıl oluyor elinize sert geliyor mu

Çok geçmiş olsun koterle mi işlem yapıyor. Birde kaç ay sonra tekrar çıktı. Bende basür var büyük şişliklerden ama normal siğil var mı bilemiyorum makat siğili nasıl oluyor elinize sert geliyor mu
Evet koterle yaktılar. İlkinden 1 ay sonea Bi tane daha cıktı onu da taktırdım geçen hafta. Umarım Bi daha cıkmaz cok acılı bir işlem. Makat siğili elime geliyor dışarıdan bakıldığında da zaten görülüyor dışa doğrular. Kücük et parçaları

Anladım çok geçmiş olsun inşallah bir daha çıkmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…