• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sığınma evi veya mor çatı

Oralarda belirli bir süre kalabiliosunuz. 6 ay sanırım. Sınav dediğiniz kpss ise atanacağınız kessin değil. Velev ki atandınız soruşturma en az 1 yıl sürüyor. Ama çalışmasına çalışırsınız. Bebek uysal düzeni varsa her fırsatı değerlendirirsiniz.

Herşeyden önce kelimeler büyü gibidir mutsuzluğuçağıran siz bunu etiket gibi üstünüze yapıştırmayın.Şiddet ölüm tehlikesi vb kötü durumlar yoksa aileniz arkanızdaysa en iyi seçenek ailenizin yanına gitmek ya da sınava kadar sabır etmek.Biz burada çoğu kadına sığınma mor çatı tavsiye ediyoruz ama onların şartları daha zor ve süreçleri tehlikeli .Sizin bu durumlarınız yoksa daha farklı tercihlerde bulunabilirsiniz.Eğer illa sığınma evi diyorsanız o da olur ama ders çalışma ortamı olur mu bilmiyorum.....

Bilmiyorum bunu yapabilir miyim ama olmadı eşimle konuşup ayrı yerlerde yatıp o şekilde sınava çalıştıktan sonra kazanırsam veya kazanmazsam duruma göre işe devam ederim .

İşim var. Sadece bebekten dolayı başından ücretsiz izne ayrılmıştım. Görevde yükselme sınavına girip maaşımı daha da iyi yapmak istiyorum . Kendim için değil de bebeğim için.

Back
X