• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sığıntı gibi yaşamak...

bbuuccuu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2014
7
4
3
44
3 yıl önce boşandım ve ailemle yaşıyorum..Ama o kadar mutsuzum ki babamla anlaşamıyoruz. Evde ne yapsam suç oluyor. Bulaşıkları yıkamasam, neden yıkamadım, yıkasam neden elde yıkıyorsun diye kızıyor babam. Ya da eve gelirken alışveriş yapmasam da suç, gelirken bişey alsam da suç.. Nasıl davranacağımı şaşırdım.. Mesela şu an gözüne gözükmeyeyim de bana kızmasın diye odamdan dışarı çıkmıyorum. Çalışan bir insanım ama maddi yeterliliğim tek başıma yaşamak için uygun değil ve ben istesem de zaten yalnız yaşamama izin vermezler.. Yaşama sevincim bitti artık, yaşamak istemiyorum...

Allah yardimcin olsun cnm insallah :(
Baba evini donuste biraktigin ginbi bulamiyrsun , ev degismis insanlari degismis sanki yumurtsdan cikmis gibi davranirlar insana insallah durumun duzelir cikis yolu acilir dualarimdasin cnm bnm :)

Rabbim yardım etsin. Gerçekten çok zor bir durum. Bence babanı al karşına konuş neden böyle davrandığını ve onun seni istemediğini düşündüğünü söyle.Ne kadar üzüldüğünü kırıldığını dile getir. Bence o zaman merhamet eder .Çünkü sen onun evladısın. Ne olursa olsun..

onların sizin yalnız yaşayıp yaşamama kararınıza karışmaya hakları yok.

3 yıl önce boşandım ve ailemle yaşıyorum..Ama o kadar mutsuzum ki babamla anlaşamıyoruz. Evde ne yapsam suç oluyor. Bulaşıkları yıkamasam, neden yıkamadım, yıkasam neden elde yıkıyorsun diye kızıyor babam. Ya da eve gelirken alışveriş yapmasam da suç, gelirken bişey alsam da suç.. Nasıl davranacağımı şaşırdım.. Mesela şu an gözüne gözükmeyeyim de bana kızmasın diye odamdan dışarı çıkmıyorum. Çalışan bir insanım ama maddi yeterliliğim tek başıma yaşamak için uygun değil ve ben istesem de zaten yalnız yaşamama izin vermezler.. Yaşama sevincim bitti artık, yaşamak istemiyorum...
canım çok zordur eminim iyiki bde çocuğun olmamş o zaman daha sıkıntılı olurdu Allah yardımcın olsun

Merhabalar. ..yazdiklarini okuyunca cevap yazmak geregi duydum.siz bosanmissiniz ve 3 sene gecmis.bende su an bosanma surecinde olan ve ailemin yaninda kalan biriyim.ve evladimla birlikte ustelikte su an calismiyorum.hissettiklerinizi anliyorum ve emin olun ki aileniz bu hissettiklerinizi bilse cok uzulurlerdi.neden boyle yazdim biliyor musunuz ?cunku benimde evladim var ve Allah korusun bir gun o da buyuyup evlenip geri gelse bir an bile yuk olarak gormez bagrima basardim.anne-baba olmak cok farkli bisey cunku.evlenmeden once ailenizle hic sorun yasamiyor muydunuz? Yaptiklari size ters gelen seyler hic mi olmuyordu? Elbetteki ne anne kiz kavgalari ne baba kiz catismalari yasadiniz.su an degisen ne? Degisen sadece sizin psikolojik dusunceniz.cunku onlar ayni anne babaniz.sadece siz ayri bir ev kurdunuz ve olmadi ciktiginiz eve alistiginiz duzeni bozarak geri geldiniz.odaniza kapanmak yerine halinize sukredin anne babanizin hayir dualarini almaya calisin.ve sunu dusunup icinizi serinletin; bosanmak isteyip de ailesi sahip cikmayan nice kadinlar var.ve bu caresizlik yuzunden o mutsuz yasantiya katlaniyorlar.seytanin size vesvese yasatmasina izin vermeyin.cok sukur sag olan ailenizin yaninda gelecek guzel gunlerin tadini cikarin.bu arada bana da dua edin ne olur? Bosanma sureci cok zor:(

Canım ya seni o kadar iyi Anlıyorum ki maalesef bende şuanda aynı durumdayım.bu sebepten internette bu konuyu araştırırken rastladım.Allah yardımcımız olsun.

en iyisi doğru dürüst bir iş bulup..ayrı eve çıkmak..reşitsen karışmalarına haklarıda yok..dinleme böyle yaşamak mı olur yaa..esirler kampı gibi..

Bırak ayrılıp baba evine dönmeyi misafirlik için bile gittiğinde eskisi gibi olamıyorsun. Sen bildiğinden şaşma, yıkadın temizledin aldın diye kızarsa kızsın ... iyilikten anlamıyorsa onun bileceği iş...

Back
X