sigorta burun estetiğini karşılar mı?

canım onceden boyle bi yasa yoktu yani KBB doktorları burundaki nefes problemlerini cözerken burundaki kemeri düzeltme burun ucu düşüklügünü ortadan kaldirma gibi işlemlerde yapabiliolardi hasta istegi üzerine anca yeni yılın ilk gunu itibariyle bu yasaklandi estetige girdigi gerekcesi ile yeni yasada bole doktorların bu hakki kısıtlandi o yuzden artık yapılmıyo :)

ssk hıcbırsekılde estetık amelıyatı karsılamıyor arkadaslar cnku bu durum ozele gırıyor...kbb cılere amelıyat olabılrısnz ama estetık degıl soluk alma problemınız et vs. var ıse ... mutlu kalın...

evet arkadasım doktor deviasyon emeliyatı olarak giriyo ameliyata ameliyat esnasında zaten estetik yapması kendi insiyatifinde sende bunu yapacağını biliyosun arpordda estetik amaçlı değildir yazıyo yani kılıfına uyuyo bunu hastanedeki diğer doktorlarda( kbb) biliyo çünkü onlara imzalatıyosun heyet raporu için sanırım çok uğraştırıcı ayrıntılı bi estteik ugulamadıkalrı için sorun olmuyo yani keip küçültme kaldırma gibi benım kemiği düzeltti ama yinede ucu toprlanmış eskiye göre daha iyi hala asimetrik şişliklerim var 2 ay olmadı daha sonuç olarak karşılıyo demeylimde açık açık doktor hallediyo diyelim sana bi hediye gibi sunuyo.

bazı durumlarda burun estetiğini sigorta karşılıyor galiba.birde doktorlar sağlık sorunu gibi gösterip estetik yapıyorlar diye duydum bilginiz var mı?devletten alıyorlar ve siz çok az ödüyorsunuz.

Öncelikle merhaba.. Bende önümüzdeki hafta özel bi hastanede burun estetiği olucam çoğu doktor sigortanın karşılamadığını söylüyor fakat benim doktorum burun tomografisi istedi ve bunun hem sorunu görmek hemde ameliyatın yarısını sigortaya karşılatmak istediği için olduğunu söyledi.. Benim sinüslerim tıkalı ve hem sinüslerimdeki sorun giderilecek hemde estetik olucam. yani doktorun isterse yarısını sigortaya karşılatabilir ama genelde olmadığını söylüyorlar malesef:59:

benim bir tanıdığım birkaç yıl önce olmuştu doktor mesela et var gibi bir problem gösterip estetik yapmıştı galiba tam hatırlamıyorum çok yakında değiliz karşılaşamıyoruz soramıyorum o yüzden böyle bir bilgisi olan var mı:44:

ben önümüzdeki hafta estetik olucam ve beni m doktorum yarısını sigortaya karşılatıcak 2 sene önce arkadaşım bu doktora ameliyat oldu ve inanın çok memnun burnu baya sorunluydu ama şimdi ben bile estetik olduğunu unutuyorum. İzmirde olan varsa yardımcı olabilirim :21:

evet benımde bıldıgım devıasyon yada burunda baska saglık problemı varsa devlet yanı sgk karsılıyor ama onun dısındakı estetik ücretini karsılamıyor...

deviasyon estetk geçmio zaten o bir nefes alma problemi ama ucunu kaldrma kemer düzeltme estetik oluo onuda karşılamaz

Öncelikle merhaba.. Bende önümüzdeki hafta özel bi hastanede burun estetiği olucam çoğu doktor sigortanın karşılamadığını söylüyor fakat benim doktorum burun tomografisi istedi ve bunun hem sorunu görmek hemde ameliyatın yarısını sigortaya karşılatmak istediği için olduğunu söyledi.. Benim sinüslerim tıkalı ve hem sinüslerimdeki sorun giderilecek hemde estetik olucam. yani doktorun isterse yarısını sigortaya karşılatabilir ama genelde olmadığını söylüyorlar malesef:59:

maalesef bnmde bildiğim karşılamadığı canmm :(((:59:

aslında türkiyede olmıcak bişey yok tamamen doktorun insiyatifine bağlı sağlık sorunun arasına estetiğide ekleyebilir

karşılamayor o özele gırıyor eger yapacagın şey keyfiyse ama kırık falansa estetik kavramından çıkıyor onu sıgorta karşılıyor kendımden bılıyorum

bende deviasyon vardı ama zorunlu estetikte eklendi ameliyatımı oldum adıda septorinoplasti oluyor devlet karşılıyor bu şekilde olursa .....

merhaba ben ankarada yaşıyorum,benim burnum kırık ve bu konuda estetik olan varmı bana önerebileceğiniz doktor..

sigorta estetik ameliyatını karşılamıyor ancaak bazı sigortalar burun sorunlarını sigorta kapsamına almış örneğin konkaların şişmesi, devüasyon gibi.bu durumda doktorunuz ameliyatınızı bu kapsamda yaparsa, estetiğinizi de aradan çıkartabilirsiniz. ancak bu durum için tomografi istiyorlar yani bu hastalıkların gerçekten sizde olması gerekiyor.

sağlık sorunu ile ilgili ameliyatlar karşılanıyor ama estetik ameliyatlar sigorta tarafından karşılanmıyor deviasyon karşılanıyor...

Son düzenleme:
Estetikse karşılanmıyor daha geçenlerde görüşmeye gittim özel bir hastahanede ama taksit mevcut:)

Back
X