- Konu Sahibi Butterfly9020
aynen öyle canım hakkını ara bence. bir sorun olursa yada sormak istediğin bir şey bana msj atabilirsin :13:
teşekkür ederim arkadaşım

merak ettim de smmm de mi çalışıyosun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle canım hakkını ara bence. bir sorun olursa yada sormak istediğin bir şey bana msj atabilirsin :13:
teşekkür ederim arkadaşım
merak ettim de smmm de mi çalışıyosun?
rica ederim canım. evet smmm yanında çalışıyorum. ayrıca mali müşavirlik staj başlatma sınavını kazandım suan stajımın 2. yılındayım canım![]()
eneee tam adamına denk gelmişim hee
yerde ararken gökte buldum o vakit ben seni
evlenince başka bir şehire taşınıcam ben smmm olmak gibi bir hayalim de hep vardı
ne dersin bu konuda şartları nedir paylaşırmısın benimle?
eneee tam adamına denk gelmişim hee
yerde ararken gökte buldum o vakit ben seni
evlenince başka bir şehire taşınıcam ben smmm olmak gibi bir hayalim de hep vardı
ne dersin bu konuda şartları nedir paylaşırmısın benimle?
Hanımlar,
Bende birşey sorayım. Eşimin kendi işi. Şu anda ssk ödeyemiyoruz. Fakat ödeyemesek ama borçlanması çin ekstra bir bildirim yapmak gerekir mi yoksa normal şirket açılışı yeterli mdir?
Teşekkürler.
Hanımlar,
Bende birşey sorayım. Eşimin kendi işi. Şu anda ssk ödeyemiyoruz. Fakat ödeyemesek ama borçlanması çin ekstra bir bildirim yapmak gerekir mi yoksa normal şirket açılışı yeterli mdir?
Teşekkürler.
şirket açıldığı andan itibaren eşiniz bağkurlu sayılır her hangi bir bildirip yapmaya gerek yok. ödemek istediğinizde borç dökümanı çıkartıp ödeye bilirsiniz. fakat sağlıktan yararlanması için sigortaya 4a/b işe giriş bildirgesi formu göndermesi gerekir. onuda muhasebecisi yapmıştır sanırım.
tatlı telaş yardımcı olacaktır sanırımHanımlar,
Teşekkürler.
ooo bak bu çok iyi oldu :) canım öncelikle hangi şehre taşınmayı düşünüyorsun?
şartları şöyle;
1. üniversite mezunu olmak
2. smmm staja başlama sınavını kazanmak
3. smmm yanında yada mali müşaviri olan bir şirkette 3 yıl staj yapma.
4. staj bitiminden itibaren smmm yeterlilik sınavına girmek.
5. ruhsatını almak :)
staj sürecinde yılda 3 kere staj ücreti yatırıyorsun ve sana cd gönderiyorlar belilir aralıklarla internetten sınava giriyorsun. stajı başlatma sınavı için staj dosya ücreti 2 yıl önce 1150 olarak hatırlıyorum canım.![]()
Bİlmiyorum sorayım ama sağlıktan benım sskamdan yararlanıyor. Bu durumda emekliliği için prim günleri ilerlemiş oluyor değil mi? Yıksa sadece borç olmuyor değil mi?
tatlı telaş yardımcı olacaktır sanırım
benim pek bilgim yok da bu konularda
aydına yerleşeceğiz kısmetse
1. şart uyuyor ama diğerleri baya zormuş yahu ne bu böyle
peki staj süresince maaş alıyomusun yoksa bu yanında staj yaptığın kişiye mi bağlı?
tatlı telaş yardımcı olacaktır sanırım
benim pek bilgim yok da bu konularda
aydına yerleşeceğiz kısmetse
1. şart uyuyor ama diğerleri baya zormuş yahu ne bu böyle
peki staj süresince maaş alıyomusun yoksa bu yanında staj yaptığın kişiye mi bağlı?
günleri ilerlemiş oluyor canım. o yönden sorun yok sadece emekli olmak istediğinde borçları ödemeniz gerekecek okadar.
A bak bunu bilmiyordum ben teşekkür ederim. Çok üzülüyordum sigorta primini ödeyemiyoruz diye develete borçlanmaya alıştık zati bir torba yasa yakalarız zira benim öğrenci kredimi bu şekilde ödüoruz şu an çok teşekkür ederim bugunlerde duyduğum en güzel haber
Topik açarsan link at lütfen abone olayım soracaklar şeyler mutlaka olur çok sağol yardımların için