Evet bu şekilde önerdi sigortacı da, hatta doğunca bebek de pakete dahil oluyormuşKesinlikle mantiklı tamamlayici saglik + dogum paketi alin bence en iyisi
Evet sonrasinda da devm ettirirsen iyi olur cunku bi kac aşı ucretliymis maliyet acisindan destek olur sizedeEvet bu şekilde önerdi sigortacı da, hatta doğunca bebek de pakete dahil oluyormuş
sizin adet kanamalariniz nasil oldu ameliyattan sonraSigortacım ile görüştüm, miyom ameliyatı oldum geçtiğimiz ay, 6 ay korunma sürem var zaten. Şirket de başlangıç tarihinden 6 ay sonraki gebelikleri karşılıyor. Ne olacağını tabiki bilemeyiz ama yıllık 2.500 çıktı benim. Mantıklı mı emin olamadım. Hemen olsa bile doğuma kadar bir daha yenileyeceğim en iyi ihtimalle 5.000 ödemiş olacağım. Kafam karıştı
Önceden çok ağrılı ve pıhtılı yaşıyordum, ameliyattan sonra bir kere oldum ve eskisine göre daha rahattı. Doktor 2-3 aya çok daha iyi olacağını söyledi.sizin adet kanamalariniz nasil oldu ameliyattan sonra
Merhaba. Benim çalıştığım şirket her sene özel sağlık sigortası yapıyor.haziranda tüp bebek tedavisi olduk ve tuttu şükür. Tedaviden sonra iyi bir doktor bulduk kontroller için. Ne kontrollere ne de testlere tahlillere 5 kuruş para vermedik.hatta ne olur n olmaz diye fetal DNA bile yaptırdık ona da para vermedik.Merhabalar. Gebelik düşünürken özel sağlık sigortası yaptırmak mantıklı mı? Sigorta yaptıranların görüşlerini alabilir miyim? Sizce yaptırmalı mıyım?
E sigortaya da para yatırıyoruz ama.aşı daha mı masraflı oraya yatirilandanEvet sonrasinda da devm ettirirsen iyi olur cunku bi kac aşı ucretliymis maliyet acisindan destek olur sizede
Benim bildiğim çoğu özel aşıları da karşılıyorE sigortaya da para yatırıyoruz ama.aşı daha mı masraflı oraya yatirilandan
Sigortaya para öduyorsunuz evet ama ozel hastaneye gidiyorsaniz tahlillerde muayenede ucret odemiyorsunuz cocuguda kapsiyor muayenesi asisı odeme. Yapmiyorsunuz sadece aşı bakimindan dusunursebiz ucretli asılarda 300 400 lira kadar o da 2 veya 3 sefer oluyorE sigortaya da para yatırıyoruz ama.aşı daha mı masraflı oraya yatirilandan
Merhaba, fetal dna için özel sağlık sigortanızdan nasıl onay aldınız? Anlaşmalı bir kurumda mı yaptırmıştınız? Hep dış merkezlerde çalışıldığı için süreci merak ediyorum. Bu arada bebeğiniz doğmuş bile sanırım, sağlıkla büyütün inşallahMerhaba. Benim çalıştığım şirket her sene özel sağlık sigortası yapıyor.haziranda tüp bebek tedavisi olduk ve tuttu şükür. Tedaviden sonra iyi bir doktor bulduk kontroller için. Ne kontrollere ne de testlere tahlillere 5 kuruş para vermedik.hatta ne olur n olmaz diye fetal DNA bile yaptırdık ona da para vermedik.
Yani şirket yaptirmasa aklımıza gelmezdi ama çok iş görüyor. Hiç düşünmeden yaptırın derim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?