Doğuma Hazırlık Sigorta yaptırmak mantıklı mı?

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Gugubi

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Ocak 2010
2.470
6.471
683
Merhabalar. Gebelik düşünürken özel sağlık sigortası yaptırmak mantıklı mı? Sigorta yaptıranların görüşlerini alabilir miyim? Sizce yaptırmalı mıyım?

Kesinlikle mantiklı tamamlayici saglik + dogum paketi alin bence en iyisi

Sigortacım ile görüştüm, miyom ameliyatı oldum geçtiğimiz ay, 6 ay korunma sürem var zaten. Şirket de başlangıç tarihinden 6 ay sonraki gebelikleri karşılıyor. Ne olacağını tabiki bilemeyiz ama yıllık 2.500 çıktı benim. Mantıklı mı emin olamadım. Hemen olsa bile doğuma kadar bir daha yenileyeceğim en iyi ihtimalle 5.000 ödemiş olacağım. Kafam karıştı🤔

Sigortacım ile görüştüm, miyom ameliyatı oldum geçtiğimiz ay, 6 ay korunma sürem var zaten. Şirket de başlangıç tarihinden 6 ay sonraki gebelikleri karşılıyor. Ne olacağını tabiki bilemeyiz ama yıllık 2.500 çıktı benim. Mantıklı mı emin olamadım. Hemen olsa bile doğuma kadar bir daha yenileyeceğim en iyi ihtimalle 5.000 ödemiş olacağım. Kafam karıştı🤔
sizin adet kanamalariniz nasil oldu ameliyattan sonra

sizin adet kanamalariniz nasil oldu ameliyattan sonra
Önceden çok ağrılı ve pıhtılı yaşıyordum, ameliyattan sonra bir kere oldum ve eskisine göre daha rahattı. Doktor 2-3 aya çok daha iyi olacağını söyledi.

Merhabalar. Gebelik düşünürken özel sağlık sigortası yaptırmak mantıklı mı? Sigorta yaptıranların görüşlerini alabilir miyim? Sizce yaptırmalı mıyım?
Merhaba. Benim çalıştığım şirket her sene özel sağlık sigortası yapıyor.haziranda tüp bebek tedavisi olduk ve tuttu şükür. Tedaviden sonra iyi bir doktor bulduk kontroller için. Ne kontrollere ne de testlere tahlillere 5 kuruş para vermedik.hatta ne olur n olmaz diye fetal DNA bile yaptırdık ona da para vermedik.
Yani şirket yaptirmasa aklımıza gelmezdi ama çok iş görüyor. Hiç düşünmeden yaptırın derim..

Hep aklımda olan ama hep keşkelerimde kalan iş. İlk gebeliğimde zamanlamayı yapamadık ikinci de zaten pandemi ile askıda kaldı . Kesinlikle yaptırın hamileliğinizden önce veya öğrendikten hemen sonra . Çünkü ilerledikçe ayınız bayağı bir katlıyormuş bildiğime göre

E sigortaya da para yatırıyoruz ama.aşı daha mı masraflı oraya yatirilandan
Sigortaya para öduyorsunuz evet ama ozel hastaneye gidiyorsaniz tahlillerde muayenede ucret odemiyorsunuz cocuguda kapsiyor muayenesi asisı odeme. Yapmiyorsunuz sadece aşı bakimindan dusunursebiz ucretli asılarda 300 400 lira kadar o da 2 veya 3 sefer oluyor

Yaptırmanızı tavsiye ederim yaptırırsanız da ya Aksa ya da ailanz yaptırın . Ben 17 haftalik hamileyim gebelik öncesi yaptırmadım şimdi eşim 6.500 tl ye yaptırdı öncesinde yaptırırsanız en fazla 3.000 tl tutuyor ve her yerde bakılabilirsiniz.

ben bebeğim için ray sigortadan baby on board kasko yaptırdım, 0-5 yaş arası bebeklere yapılıyor ve bence çok gerekli. özellikle sürekli seyahat ediyorsanız ben öneririm açıkcası önemli bi konu olduğunu düşünüyorum.

Son düzenleme:
Merhaba. Benim çalıştığım şirket her sene özel sağlık sigortası yapıyor.haziranda tüp bebek tedavisi olduk ve tuttu şükür. Tedaviden sonra iyi bir doktor bulduk kontroller için. Ne kontrollere ne de testlere tahlillere 5 kuruş para vermedik.hatta ne olur n olmaz diye fetal DNA bile yaptırdık ona da para vermedik.
Yani şirket yaptirmasa aklımıza gelmezdi ama çok iş görüyor. Hiç düşünmeden yaptırın derim..
Merhaba, fetal dna için özel sağlık sigortanızdan nasıl onay aldınız? Anlaşmalı bir kurumda mı yaptırmıştınız? Hep dış merkezlerde çalışıldığı için süreci merak ediyorum. Bu arada bebeğiniz doğmuş bile sanırım, sağlıkla büyütün inşallah 🥰🥰

Back
X