sigortaci arkadaslar varsa bakabilir mi acaba?

amber88

yusuf paşanın annesi
Kayıtlı Üye
18 Nisan 2012
2.089
1.687
198
Dün hafriyat tiriyla bir kaza yasadik. Tali yoldan ana yola girdik.bu arada kirmizi ışık yandigi icin trafik duruyordu biz de durduk. Arkamizda da bir tir var. Tir kirmizi isikta dururken kendisiyle ondeki arac arasinda bir araclik mesafede durmus. Biz de arasi bos diye girdik. Araba sedan. Girdigimiz haliyle tirin ucu bizim en arka noktadan geride kaliyor. Sadece tali yoldan baglandigimiz icin serit cizgilerine paraleldegiliz de biraz arkasi disari donuk. Trafik akmaya basladi esim daha gaza dokunmadan tir yuklendi gaza ve bizi sol arkadan aldi kaldirima sıkıştırdı. Bu arada gaza basmaya devam ediyor camlara vuruyoruz korna caliyoruz yok. yerde gaza basmasindan kaynaklanan tekerlek izleri mevcut.Bu yuzden sadece carptigi yerde degil kaldirima vuran tarafta da cok ciddi hasar olustu. Tutanaklar tutuldu,bugun sirkete verildi. Arabamizin trafik sigortasi var lakin kasko yaptirmamistik. Adam kör noktamdaydi gormedim diye beyanda bulundu. Gormemek bahane olabilir mi arkadaslar?bu arada tirda sag ön tekerlegi gosteren ekstra bir ayna daha mevcuttu. Buyuk ihtimalle onune bakmadan cikti. Kaldi ki aracimiz da sedan oldugu icin kisa bir arac degil hic degilse arabanin ön kismini gormesi gerekmez miydi? Yardimci olabilecek varsa sevinirim.

Olur da biz suclu cikarsak cok ciddi maddi kaybimiz olacak arkadaslar. O yuzden tutanagin sonuclanmasini bekleyemiyorum,sizlere danismak istedim.

Ben sigortacı değilim ama tırların otobüslerin kör noktaları oluyor ve siz tali yoldan gelip önüne geçtiğinizi görmemiş olabilir
Büyük ihtimalle siz suçlu çıkarsınız gibi geliyor bana

Tirin sag ön kismini gormesini saglayacak sekilde ekstra bir aynasi mevcuttu. Peki aracimizin yerinde bir insan olsa ve ölse sofore kardesim sen sucsuzsun bu insan senin kör noktandan uzak durmak zorunda mi denecek?

Tirin sag ön kismini gormesini saglayacak sekilde ekstra bir aynasi mevcuttu. Peki aracimizin yerinde bir insan olsa ve ölse sofore kardesim sen sucsuzsun bu insan senin kör noktandan uzak durmak zorunda mi denecek?

ben yalnızca kendi başıma gelenden yola çıkarak söyledim size
dediğim gibi sigortacı vs değilim
bize de tır çarpmıştı ama olay çok farklı geliştiği için karşı taraf suçlu çıktı
ama genelde bu tarz kazalarda tali yoldan gelen suçlu sayılıyor

yaya olsa dediniz ama zaten araçlara yeşil yandığında yayanın orada işi olmaz

ben yalnızca kendi başıma gelenden yola çıkarak söyledim size
dediğim gibi sigortacı vs değilim
bize de tır çarpmıştı ama olay çok farklı geliştiği için karşı taraf suçlu çıktı
ama genelde bu tarz kazalarda tali yoldan gelen suçlu sayılıyor

yaya olsa dediniz ama zaten araçlara yeşil yandığında yayanın orada işi olmaz
Tali yoldan gelip ana yola girmistik. Tali yoldan cikip tira carpmadik yani. Bizim arac duruyordu.

Back
X