- Konu Sahibi blackwomen
arkadaşlar merhaba ..bundan 3 yıl gıbıydı bır kargo şirketınde çalışıyordum.fakat sıgortamı 30 yerıne 15 gun ödemışler...ozamanlar böyle netten falan bakmak hiç aklıma gelmıyordu.saglıktan falan yararlanınca tamam yatıyordur diye hiç şüphe etmedım..
bırgun ne olduysa bunu fark ettım .emen çalışma bakanlıgına dılekçe yazmıştım ..aradan 15 gun geçmeden 3 tane denetlemeye memur geldı.tutanak falan tutular orda çalıstıgıma emın olmak için şirlete baskın yaptılar....kımın yaptıgını söylemedıler tabıkı...aradan baya zaman geçmişti sonuç çıkmadıgı için bende birşey yapamadım .çocuktum yanı çok gençtım 1 yıl sonra benım çalştıgım fırma benım şikayet ettıgımı ögrendı ....
işte yüklü ceza yazdılar falan demışlerdı ama yınede benım geçmiş gunlerım ödenmedı
o memurlardanda her angı birşey çıkmadı ..belkı firma sahıplerı bunu kendı aralarında kapattılarmı tam olarak bılmıyorum... bugun arkdş iş yerınde sohbet ederken ssk konu açıldı ..oradakı bayan ssk çalışanlar yanı adlıye de memur ... durumu böyle anlattım ama dedım aradan yıllar geçtı 3 yada 4 yıl ...adlı iflas bölümüne gidip dılekçede bulun mutlaka olur gıbı anlattı ..aranızda bana yardımcı olacak arkadaşlar varmı :!!! çok sevırım arkadaşlar
bırgun ne olduysa bunu fark ettım .emen çalışma bakanlıgına dılekçe yazmıştım ..aradan 15 gun geçmeden 3 tane denetlemeye memur geldı.tutanak falan tutular orda çalıstıgıma emın olmak için şirlete baskın yaptılar....kımın yaptıgını söylemedıler tabıkı...aradan baya zaman geçmişti sonuç çıkmadıgı için bende birşey yapamadım .çocuktum yanı çok gençtım 1 yıl sonra benım çalştıgım fırma benım şikayet ettıgımı ögrendı ....
işte yüklü ceza yazdılar falan demışlerdı ama yınede benım geçmiş gunlerım ödenmedı