- Konu Sahibi passionness
Merhaba geçen sene bilgisayarımla ilgili bi problem yaşadım içine giren bir virüsten dolayı hiçbir belge fotoğraf video erişilemiyordu.Aileme ait bazı kişisel dosyalar da olmasından dolayı paniğe kapıldım teknik servis araştırmaya başladım.Okuduğum şehirde bir bilgisayarcıyla görüştüm ve bana 1000 tl civarında bi rakamla başka bir bilgisayarcı arkadaşına yaptırabileceğini söyledi.Kabul ettim fakat nakit ödeme gücüm olmadığını,borcumu part time çalışarak ödeyebileceğimi söyledim.Kabul etti ve ücret haftalık 100 tl şeklindeydi ve sigortasız.Bilgisizliğime veriyorum o an bunu kabul ettim ve çalışmaya başladım sabah 9 akşam 6 cumartesileri dahil olmak üzere.Toplamda 5 hafta çalıştım ve 5 haftanin sonunda adamla aramızda tartışma yaşandı ve ayrıldım çıkarken kalan borcumu daha sonra ödeyeceğimi söyledim.Bi borcun yok güle güle cevabını verdi ve bu şekilde kapandı.Hesaplara göre 500 tl borcum kalmış olması gerekiyor yani onun şartlarına göre.Yılbaşından önceki hafta yılsonuna kadar ödememi istedi mesaj yoluyla ve o anki boşlukla tamam dedim.Şu an ödeme imkanım var fakat ödemek istemiyorum kızlar herhangi bir çirkinliğe karşı başvurabileceğim yasal yollar nelerdir ve sigortasız çalıştığımı nasıl ispat edebilirim herhangi bir şey imzalamadım.Üniversite öğrencisiyim bu arada
Son düzenleme: