Sigortasiz kan testi yaptiran var mi ?

Sigortam yok o yüzden normalde hep izle giderim ama bu tür testleri falan hiç yaptirmadim ya yabancı kalıyorum böyleseylere

Mesai saatlerinde giderseniz acilde yapacaklarını sanmıyorum. Polikliniğe yönlendirirler. Ya sabah sağlık ocağına gidip yaptırın, bazı yerlerde öğlen çıkar sonuç. Ya da özele gidip yaptırın bence.

Yeni işe girdi bir hafta oldu ve 2 haftadır issizdi yok suanlik
2 hafta da olsa bu haksızlık ise girildiği ilk günden itibaren yapılması gerekiyor sigortanın. Neyse sen sağlık ocağına git . Eşini ozellrde zorlama adam yeni ise girmiş

Mesai saatlerinde giderseniz acilde yapacaklarını sanmıyorum. Polikliniğe yönlendirirler. Ya sabah sağlık ocağına gidip yaptırın, bazı yerlerde öğlen çıkar sonuç. Ya da özele gidip yaptırın bence.
Şimdi gitsem devlet Hastanesi'ne sonuçlar kaç saate çıkar peki ? :)

Haklısınız ama ikimizde çok merak ediyoruz :)
Benim bulunduğum yerde özel hastanede sigortasiz muayene ücreti 150 kan testi 30 . Muayene olmadan da malesef kan testi olmuyor özelde olsa. Merak ettiğiniz için mı 3 ay bekledin canım :D neyse sen sağlık ocağına git

Şimdi gitsem devlet Hastanesi'ne sonuçlar kaç saate çıkar peki ? :)
Acilde yarım saat içinde çıkar sanırım. Devlet hastanesinin aciline gitmedim hiç. Özel hastane acilinde 10 dk içinde sonuç aldığım oldu.

Ama gidip de direkt gebelik testi yaptıracağım derseniz yapmayabilirler.

Kasıklarımda çok ağrı var, gebelikten şüpheleniyordum, ama daha doktora gidemeden ağrı başladı, düşük yapmaktan korkuyorum diyebilirsiniz.

Benim bulunduğum yerde özel hastanede sigortasiz muayene ücreti 150 kan testi 30 . Muayene olmadan da malesef kan testi olmuyor özelde olsa. Merak ettiğiniz için mı 3 ay bekledin canım :KK70: neyse sen sağlık ocağına git
Emin olmadan gitmek umitlenmek istemedim. Gebelik testini 1 hafta önce yaptım anca bu kadar dayanabildim :)

Emin olmadan gitmek umitlenmek istemedim. Gebelik testini 1 hafta önce yaptım anca bu kadar dayanabildim :)
Gebelik testleri bile kesin sonuç vermez bazen . O yüzden en iyisi kan vermek ... İlla özelde yaptırıcam diyorsan koy cebine 200tl git yarın . Ha yok ben yapamam diyorsan o zaman sağlık ocağına yarın sabahtan ama

ben sigortali olarak sadece kan testini ozelde 20 liraya yaptirmistim.sadece kan testide yapiyorlar muayene sart degil canim.

Back
X