Sigortasiz kan testi yaptiran var mi ?

ben sigortali olarak sadece kan testini ozelde 20 liraya yaptirmistim.sadece kan testide yapiyorlar muayene sart degil canim.
Teşekür ederim :KK16:ama daha önce 2 kere sağlık ocağına gittim evliyken hiç gitmedim hangisine bağlıyım bilmiyorum bitanesi ne şimdilik gidicem öğrendikten sonra giderim artık kendi aile hekimime

Bende kan testi yaptırmak istiyorum ama direk hastaneye mi gitmem gerekir yoksa bi yerden randevu almam gerekir mi benim de sigortam yok fiyatları ne kadardır hiç bi fikrim yok bu konuda gebelik var mı yok nu diye merak ediyorum hastalığım 7 ayda iki kez oldum oda uç gün az sürdü yani lütfen cevap bekliyorum

Sağlık ocağı başlıca testleri ucretsiz yapıyor. 2 li 3lu testler için hastaneye gitmelisin .Genel sağlık sigortası ödemeleri içi n sigortaya git maddi durumdan sıkıntı yaşayanlara yeşil reçete veriyorlar.ücretsiz herşey.

Sağol teşekkür ederim ben iş başvurusu yaptım bu yüzden gebe olup olmadığını öğrenmek istiyorum ağır bi iş çünkü tüm belirtiler fazlasıyla var karnım bile birazcık şişti ama emin değilim işte normal testte sürekli silik çıkıyo burayı keşfettim nasıl kullanılır bu site bilmiyorum size sorayım dedim

Back
X