Ya bebek bu kadar yorucu bir şey olmamalı, konuları okudukça korkuyorum

ancak okuyarak ve ısrarla uygulayarak yükleriniz hafifleyebilir sanki… mesela bebeği sallamamak, emzirip uyutmamak, kucakta uyutmamak… uyku eğitimi almak… 2 yıldır 3 saat dahi kesintisiz uyumamanıza çok üzüldüm

eğitimciyim ve ailelerle çalışıp işlerini kolaylaştırmaya çalışırıyouz ve başarıyoruz bazen o yğzden önerdim.
Bunun dışında eşiniz çocuktan önce ben bakacağım ilgilenecem demiş miydi? Aranızda çok katı şeyler yaşanmadı ise, kadınlığınızı kullanmanızı tavsiye ederim. Çekici giyinin, cilve yapın sokulun… bunları karşılıksız yapın ve çocuğu bırakıp adama odaklanın bir süre. Mesela çocuk annenizde kalsın birkaç saat, romantik sofra kurun. Çocuk 1-2 saat uyurken, parfümünüzü sıkın masaj yapın falan. Eşinizin ilgisini ve sempatisini bir süre kazandıktan sonra, olumlama yapabilirsiniz ona. Bebekle ilgilenir misin değil de, ilgileneceği ortam yaratıp sonra bir iki gün, aşkım bebekle ne güzel ilgilneiyorsun ne çok yardımcısın bana çok mutluyum demek gibi. Veya evine çok bağlısın, sayende hiç yorulmuyorum…
Sonra bunlara inanmaya başlayacaktır.
Sürekli şunu yapmıyorsun bunu yapmıyorsun diyerek yaptırılılam bir erkek duymadım şu ana kadar:/