Sihirli aynayla giyinmeden elbise denemek

VEdeBU

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ocak 2015
6.013
10.920
Sihirli ayna: Teknolojiyi takip etmeyen kadınları bile heyecanladıracak!

Alışveriş; hayatımızdan önemli bir zaman ayırdığımız, ister sevelim ister sevmeyelim hepimizin ihtiyacı doğrultusunda yapmak zorunda olduğu günlük yaşantımızın bir parçasıdır.

Özellikle kadınlar için kıyafet alışverişi, satın almadan önce denemek zorunda olduğumuz için çoğu zaman işkence halini alabiliyor. ''Çok güzelmiş ama yani kim deneyecek şimdi bunu?'' '' Denerdim ama bu yaz sıcağında kabine girmek de akıllı işi değil.'' ''O kadar yorgunum ki kabinin kapısını bile açamıyorum.'' '' Deneyemem yerim dar!'' diyenler için Japon kardeşlerimiz (şaşırmadık) beğendiğimiz kıyafetleri denemeden üstümüzde görmemizi sağlayan interaktif aynayı ürettiler.

http://www.mynet.com/my/mia-wallece...nemeye-usenenler-icin-interaktif-ayna-1056722

ne güzel olur gözlerim parladı haberi görünce

saçma kendin denemiş gibi olur mu sanal şeyler insanları yanıltabilir, hem kadının üzerinde bikini var yine soyunmuş yani

Bu teknoloji ABD'de de kullanılıyor, geçen gün Amerika'da yaşayan arkadaşım, bunun gözlük deneme versiyonunu yollamış, bence olur mu olur, ben kıyafet denemekten sıkılıyorum, giy çıkar, öbürünü dene, olmadı diğeri derken fenalık geliyor, bikinili deneyeceğiz:-) o zaman uluorta yapamam, kabin şart:KK70::KK70:

Sihirli ayna: Teknolojiyi takip etmeyen kadınları bile heyecanladıracak!

Alışveriş; hayatımızdan önemli bir zaman ayırdığımız, ister sevelim ister sevmeyelim hepimizin ihtiyacı doğrultusunda yapmak zorunda olduğu günlük yaşantımızın bir parçasıdır.

Özellikle kadınlar için kıyafet alışverişi, satın almadan önce denemek zorunda olduğumuz için çoğu zaman işkence halini alabiliyor. ''Çok güzelmiş ama yani kim deneyecek şimdi bunu?'' '' Denerdim ama bu yaz sıcağında kabine girmek de akıllı işi değil.'' ''O kadar yorgunum ki kabinin kapısını bile açamıyorum.'' '' Deneyemem yerim dar!'' diyenler için Japon kardeşlerimiz (şaşırmadık) beğendiğimiz kıyafetleri denemeden üstümüzde görmemizi sağlayan interaktif aynayı ürettiler.

http://www.mynet.com/my/mia-wallece...nemeye-usenenler-icin-interaktif-ayna-1056722
güzel bir buluş ama ben bunun hep fotoğraflı olanını düşünmüşümdür,mesela ver boydan bir fotoğraf mağazanın bilgisayarına,o sana mağazadaki tüm kıyafetleri denesin:KK45:

Ben pardesu uzerinde bu uygulamayı denesem nasıl olur ki :KK53:
izlerken onu da düşündüm,üstümüzde kıyafet varken denenmiyor sanırım,baksana kız bikinili,en güzeli dediğim gibi fotoğraf işi,cüzdanında bir tane boydan fotoğraf taşıyacaksın,girdiğin mağazada o mağazanın tüm kıyafetlerinin yüklenmiş olduğu bir bilgisayara vereceksin,deneme derdi,soyunma derdi kalmayacak.:KK54:

izlerken onu da düşündüm,üstümüzde kıyafet varken denenmiyor sanırım,baksana kız bikinili,en güzeli dediğim gibi fotoğraf işi,cüzdanında bir tane boydan fotoğraf taşıyacaksın,girdiğin mağazada o mağazanın tüm kıyafetlerinin yüklenmiş olduğu bir bilgisayara vereceksin,deneme derdi,soyunma derdi kalmayacak.:KK54:
vallaha pratiğinde prqtiğini sen bulmuşsun yamuğum.. Helal sana :KK8:
bak bu fikri tescillendir, kalmasın oyle koşede :-)

X