• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sihirli bir değneğiniz olsa neyi değiştirirdiniz?

sederk

Sed+Erk=Huzur(:
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2009
2.639
1
358
Diğer
hadi kk'nın hatunları elinize bir şans verilmiş olsa geçmişten ya da gelecekten neleri değiştirirdiniz? bunları konuşalım...:3:

sevgilimle çoook büyük bi kavga etmiştik o günün komple değiştirmek isterdim hatta hafızalardan silmek:D:d feynan hanım siz neyi değiştirmek isterdinizzz

önce işimi,sonra evimi,sonra sülalemi değiştirirdim :27:
eşime de bi değnek vururdum onda da ufak bi tadilat lazım :9:

şu tv'deki dandik dizilerin yayından kalkmasını sağlardım

Eşimin ailesinin ve çevresinin olmadığı bir yerde olmak isterdim. İnsanları uzaklaştırıcak bişeyler yapmak isterdim.

iyiki yok öyle bir şey ve eğer olsaydı herhalde benim elimde olması çok yanlış olurdu...önüme gelen herşeyi değiştirirdim,tv kanalı değiştirmek için bilem kullanırdım:9:...marilyn monroe intihar edemezdi,kennedy hala yaşardı,bush hiç başa geçemezdi,kore bölünmezdi,hepimiz hala 80'li yıllarda yaşardık...anaaa ben tarihi alt üst ederdim be!

benim o kadar cok seyim var ki degistirecek ama olanlarlada memnum yani memnun olmaya calisiyorum ama esimle ailem min barismasi olabilir mesela bu olay beni cok uzuyor 3 sene olcak nerdeyse

Vücut ölçülerimi değiştiridim. metabolizma hızımı yükseltirdim.. bazal metabolizma hızımı 2000 yapardım :D. dilediğimce yemek yerdim :D.. büroma değdirirdim 10 müşteri oluşrururdum. 10 müşteri çarpı 3 iş derdim. iş başına 1000 tl. alırıdm :D ..

kenan doğulu-johny deep-tarkan hepsinin kopyasını yapardım..

1.000.000 tl. ikramiye yapardım kendime :D

adıma okul yaptırırdım...

adıma otel yapardım...

:D :D :D :D D:

bozuk paralarımı tam altın yapartım,gumus bilezikleri altın,kağıtları paraya çevirirdim.Kımsesizlere ev yapardım,tüm sokak hayvalarını konforlu mekanlara taşırdım,barınakları cennet gibi yapardım,offfffff ne güzel olurduuuu yaaa :61:

Back
X