malesef canım o zaman ssklıydım şimdi bağkurluyum.işte doktor diye gittk özel muayenesine 20 dakikayı geçmiştir bebeği görmek için ultrasonda kaldım nasıl canımı acıttı anlatamam bebek kıvrılmış açılsın diye sallıyo karnımı böyle sinir oldum ya yüzünü bile görmek istemiyorum
çok ilginç durumumdan dolayı araştırıyorum hiç denkgelmedim tabi herşeeyin fazlası zarar belkide aşırısı erken doğuma sebep olabilirArkadaşlar hurmanın erken doğuma neden olduğunu okudum ben KK da haberiniz olsun..
canım sana ilaç verdimi yada şunu ye şunu yap gibi bişeyler söyledimi.bende 32.haftadayım bebeğim 1.650gr doktor zayıf dedi
arkadaşlar 29+1 hamileyim.doktorum bebişime zayıf dedi.ikinci hamileliğim.birincidede böyle olmuştu.doktorum bebek aspirini falan vermişti folik asit 9 ay kullandım zaten ve son aylarda bebeğim öyle büyümüştüki doktorum bile şaşırmıştı 3kilo 800 gram doğmuştu .şehir değiştirdik haliyle eski doktoruma gidemiyorum.şimdiki doktorumda 3 buçuk aylıkken vitamin vermişti onun dışında hiç bir ilaç falan vermedi bu aya kadar.böyle giderse karnında ölür yada doğumdan sonra ölür falan gibi şeylerle canımızı sıktı.ama moralimi yüksek tutmaya çalışıyorum.
Hafta başında başka bir doktora gidicem. Ama yinede ne yesem bebeğim kilo alabilir bi fikri olan varmı yada böyle bişey yaşan varmı.lütfen yardımcı olurmusunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?