Güzel soru .
Müdahale kavramını değiştirmeyi hatta yok etmeyi isterdim hayatım boyunca hiçbir müdahale olmaması için .
:)Güzellik kralicelerine sorulan soru olmuş bu.
Dünya barışı, çocuklara huzur vs olmasi lazim cevabın.
Şimdiki aklimla lise yıllarımda ve madem degnegimiz var farklı bir ülkede olmak isterdim.
Bunun nedenini cidden merak ettim :)Gözümün önünden Yiğit Özgür karikatürleri geçiyor da neyse şimdi ambiyansı bozmayayım
Dünyayı yok ederdim. Öyle kıyamet falan değil ama pff diye. Birden. Acısız.
Ömürsünüz gece gece bana kahkaha attırdınız allahta sizi güldürsünDoğumdan sonra bağımsızlığını ilan ederek vücuduma kaçak kat çıkıp bir türlü kurtulamadığım göbeğimi
Bu filmi izlemekten sıkıldım sonunu görmek istiyorum.Bunun nedenini cidden merak ettim :)
Gülmek en güzel ilaçtır herşeye iyi gelir, ne mutlu bana sizi güldürebildiysemÖmürsünüz gece gece bana kahkaha attırdınız allahta sizi güldürsün
Buyuk hareketlere gerek yok canim ben soyleyeyim sana;Yaraticitiyi tanimak,asik olmak(sevmek) ve ibadet etmek icin yaratilis amacimiz.Bu filmi izlemekten sıkıldım sonunu görmek istiyorum.
Evrenin sırrı çözülsün, yaradılış gayemiz açığa çıksın, yaratıcı ile tanışalım, tüm bilinmezlikler ortadan kalksın vs.
Buyuk hareketlere gerek yok canim ben soyleyeyim sana;Yaraticitiyi tanimak,asik olmak(sevmek) ve ibadet etmek icin yaratilis amacimiz.
Butun inanislarda bu ucunu goruyor insan.Akil ve kalbi birlikte kullanmak lazim bence sorgularken.Beni tatmin etti ama ne kadar memnunum o ayri mesele uygulamak ve sindirmek kolay degil.:) Sizi tatmin ediyorsa ne mutlu size...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?