Sık adet oluyordum ilk defa adetim gecikti

lugesya11

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
5 Mart 2020
40
7
6
33
Merhaba, ben zaman zaman adet düzensizliği yaşıyorum ama genelde sık adet olma adetin çabuk gelmesi sorunu yaşardım. Ama bu sefer adet belirttim olmasına rağmen adet olamadım. Böyle bir şey yaşayan var mı. Hamilelik durumu olan oldu mu

Merhaba, ben zaman zaman adet düzensizliği yaşıyorum ama genelde sık adet olma adetin çabuk gelmesi sorunu yaşardım. Ama bu sefer adet belirttim olmasına rağmen adet olamadım. Böyle bir şey yaşayan var mı. Hamilelik durumu olan oldu mu
Herhangi bir ilaç falan kullandınız mı düzene girebilmek adına.? Kürler de olabilir?

Hamilede olabilirsiniz, gecikmede yapmış olabilir. Test yapın bence:)

Hayıt düzene sokar ondandır derim ben
Umarım öyledir. Adet düzensizliğini sık sık yaşamak insanda psikolojik olarak sıkıntı yaratıyor. En çok da ya anne olamazsam endişesi. Teşekkür ederim cevap için😊

Hamilede olabilirsiniz, gecikmede yapmış olabilir. Test yapın bence:)
Normalde geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk. En son 10 gün önce az da olsa gelmiş eşimin dediğine göre. Ve ben adet olurum diye bekliyordum olmadım. Bu kadar kısa sürede hamile olma olasılığı var mı? Ben de olur mu diye düşünüyorum ama kendimi heveslendirmek de istemiyorum 😖

Normalde geri çekilme yöntemiyle korunuyorduk. En son 10 gün önce az da olsa gelmiş eşimin dediğine göre. Ve ben adet olurum diye bekliyordum olmadım. Bu kadar kısa sürede hamile olma olasılığı var mı? Ben de olur mu diye düşünüyorum ama kendimi heveslendirmek de istemiyorum 😖
Allah takdir etmişse olur mutlaka😊

Back
X