- 23 Ağustos 2012
- 51.163
- En iyi cevaplar
- 1
- 238.172
- 898
- Konu Sahibi manuelaescobar
45dk nedir yahhu ne konusuyor o kadar 

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu yüzden temkinliyim5 kez ariyosa 2 sine cevap ver mesela.. acinca bahane bul kapat.. bi sure oyle olunca esek degilse anlar herhaldebuarafa kiskanma olayi filan gecmemistir, eger oyle birsey varsa.. sana oyle geliyodur
Önemli bir şey mi vardı çok iyiymiş. Önemli değilse kapatalım mesajını vermiş olurum. Harika öneri sağ olun. Çünkü gerçekten konuşacak mantıklı bir şey yokken telefonlaşmayı sevmiyorum.açmayın , 2 aramasının 1 ine cvp verin . tam dışardayken beni aramışısın önemli bişeymi vardı deyip . 2 dk kapat. böyle böyle alışır. sakın konuşma , onu sana evirirp çevirirp nişanlılna kaynana beni aramam dedi der. yavaş yavaş bıraktır.
Çocuklarını anlatıyor, nişanla ilgili şeyler soruyor, elbise provan nasıl geçti, ailen nasıl, bizim şehirde hava şöyle, orada nasıl45dk nedir yahhu ne konusuyor o kadar![]()
Aradaki köprüyü kurması gereken erkek bence. Kuramıyorsa da siz önleminizi alın bir an önce, yani çok meşgul olduğunuzu falan belirtin daha sonra ararım ben deyip aramayınHayır, onu hiç dahil etmedim henüz. O varken de olmadı zaten hiç. Bugün ablanla konuştuk, dedim mesela ama kaç dk vs detay vermedim.
Haklısınız, bence de herkes kendi ailesi ve eşi arasında köprü olmalı. Geçmişimiz epey olaylı ablalardan biriyle, nişanlım o zamanlar hiç fire vermeden yanımda oldu, pek aileci değildir. (Evet biliyorum evlenince değişebilir hahshs) Bu sebeple bu konuda şimdilik rahatım çok şükür. Bu olayda abla direkt beni aradığı için nişanlımlık bir durum göremedim. Ama ileride az konuşuyoruz, telefonları açmıyorum vs. diye laf yapan olursa dahasıyla muhatap olmam, nişanlıma paslarımAradaki köprüyü kurması gereken erkek bence. Kuramıyorsa da siz önleminizi alın bir an önce, yani çok meşgul olduğunuzu falan belirtin daha sonra ararım ben deyip aramayınyoksa evlenince çok sorun olur bu yüzsüzlük.
Yok o konuda değişmiyorlar, tecrübeyle sabitHaklısınız, bence de herkes kendi ailesi ve eşi arasında köprü olmalı. Geçmişimiz epey olaylı ablalardan biriyle, nişanlım o zamanlar hiç fire vermeden yanımda oldu, pek aileci değildir. (Evet biliyorum evlenince değişebilir hahshs) Bu sebeple bu konuda şimdilik rahatım çok şükür. Bu olayda abla direkt beni aradığı için nişanlımlık bir durum göremedim. Ama ileride az konuşuyoruz, telefonları açmıyorum vs. diye laf yapan olursa dahasıyla muhatap olmam, nişanlıma paslarım![]()
Bunlar hep olacak kendi sınırlarınızı her za5koruyun . Bırakın kırılan kırılsın alınan alinsiz ya da rahatsız olmaya devam edin. Görüntülü konuşmaktan hoşlanmıyorum çünkü kapalıyim her zaman uygun olamıyorum diyin bitsin gitsin.Bir konuda fikir almak istiyorum. Erkek arkadaşımın (inşallah birkaç güne nişanlım) ablaları beni sürekli arıyorlar ama sürekli. 45 dakika telefonda konuşmak bir bana mı anormal geliyor bilmiyorum. Birkaç kere ufak yalanlar söylemek zorunda kaldım kapatmak için ama bu da saçma geldi bir zaman sonra. Dürüstçe söylemek istiyorum yalanla kaçmaktansa. Geçen gün görüntülü 5 kere aramış. Üstelik tesettürlü biriyim, yanında kim var bilmiyorum. Başlarda bir ablsının beni kabullenememe kıskanma durumları olmuştu ilk konumu bilenler bilirşükür onları aştık geçti gitti. Kötü başlayıp aramızı zar zor topladığımız için ben de vakur davranmaya çalışıyorum. Çok alıngan oldukları için de neyi nasıl söyleyeceğimi kestiremiyorum. Biliyorum ki alınıp surat asacaktır. Nişandan sonra rahatsızlığımı uygun bir vakitte söylemek istiyorum. Net ama kırmadan nasıl söyleyeceğim konusunda yardımcı olursanız sevinirim?
Alıngan insanlarla muhatap olmak gerçekten çok gericiBaştan zıt bellenmek de istemiyorum, yüz göz olmak da istemiyorum ama mesafeli olmak da değil niyetim. Şöyle davranmasalar da arada kalmasak keşke